Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karijerni špijun

Bin Ladena ulovio stručnjak CIA-e za Balkan i Rusiju

osama (1)
AFP/REUTERS/PIXSELL
06.07.2011.
u 15:43

Dok je radio u odjelu za Rusiju, predvidio je da će Vladimir Putin dugo ostati na vlasti

Agent CIA-e koji je bio ključna osoba za pronalazak Osame bin Ladena bio je obavještajni stručnjak za Balkan i Rusiju, prenosi AP.

Agent čiji identitet nije otkriven prešao je u odjel za terorizam nakon napada 11. rujna 2001. Dok je radio u odjelu za Rusiju, predvidio je da će Vladimir Putin dugo ostati na vlasti, prenosi agencija.

Od 2003. do 2005. uspješno je organizirao uhićenja više terorista (Abu Zubaydah, Abd al-Nashiri, Khalid Sheik Mohammed, Ramzi bin Alshib, Hambali i Faraj al-Libi).

Ključne riječi

Komentara 14

MA
massae64
19:23 06.07.2011.

hahah karamarko ti to rekao ha?

MA
massae64
19:24 06.07.2011.

u usa ni u zahod nemozes bez ssn

OB
-obrisani-
19:22 06.07.2011.

Pod kojim okolnostima se dogodio \"septembe11\". Pitanje je kako su svi ti teroristi dobili Vise, za Ameriku Da li je US Immigration and Naturalization Service zajedno sa FBI Background Unit, ispitao te teroriste i njihovu proslost. Kako se moglo desitii da neki od tih teroriasta koji su na FBI Watchlist, dobiju vizni program. Sto je radio US Immigration and Naturalization Service u tom trenutku na granicama, da li je isao cijelom procedurom ili je samo pogledao putovnice i pustio teroriste u zemlju Kako su neki od tih terorista mogli se upisati u skolu za pilote, kada se zna koja je procedura kod Federal Aviation Administration, te da te skole pohadjaju putem Diplomatskih ili Medjudrzavnih programa. Da li su vlasnici skola isli po proceduri ili su samo uzeli novac od terorista za satove leta Poznato je da u Americi kada se i vozacki polaze, pitaju vas za Social Security Number, primjer 416-666-1967 to je vas Social Security Number i preko njega se danas izdavaju svi dokumenti i dozvole, ako ga nemas ne mozes se upisati niti u osnovnu skolu Previse toga je nepoznato i postoji razlog zasto su neki teroristi morali biti ubijeni a neki zatvoren Jos jednom buducnost pise povijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije