Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krešo Beljak:
Povratak na članak

"Bilo je to 'otegni, razvuci'. Plenković pod hitno mora smijeniti Dalić i Ramljaka"

- Jučerašnje događanje otvorilo mi je oči da vidim tko upravlja Hrvatskom i Vladom i HDZ-om, to nije Plenković, nego Martina Dalić, a vjerojatno iza nje Borislav Škegro i ekipa iz devedesetih, poručuje Beljak.

Komentari 20

ZD
zdepar
14:41 16.02.2018.

drug b(e)ljak smatra da je to sve profanirano jer njega nitko nije ništa pitao, a kolega maras mu se (standardno) osramotio

VL
DU
Deleted user
15:17 16.02.2018.

Samo ti beljak reci koga i kada vlada treba smjeniti, sve za vas gospodine nocni bravaru...

VL
Avatar Celzijus
Celzijus
12:11 16.02.2018.

Jadan ti je ovaj svijet dok PRAVOMOĆNO OSUĐENI KRIMINALAC svako malo dobije ovoliko prostora u medijima. Još ste trebali dati i izjavu njegovog liblinga Mađera, također pravomoćno osuđenog kriminalca u Saboru RH. F.U.J.

VL
19
195411
12:26 16.02.2018.

Bilo bi najbolje tj velik dio javnosti bi bio jako zadovoljan kad bi Beljak sam sebe smjenio da ne govori glupisti

VL
Avatar hukno
hukno
17:49 16.02.2018.

nemamo se mi ćemu nadati obzirom da mi nemamo pravnu državu još samo da se počnemo igrati kauboja i indijanaca po cesti, a sve je moguće, kad nema pravne države ....sve je u banani, to očito njima odgovara ....tako bii legalno po zakonu pljackali ovaj narod do kraja.......Lex Agrokor pisala je Dalic koja i uzima najveci profit, nakon što podijeli ukradeno s Ramljakom.

VL
DD
ddh
14:32 16.02.2018.

Pun mi je kufer tog provaljivaca u tudje aute i kradljivca Beljaka. On jedino osim provalivanja u tudje aute moze mozda jos bacati i kamena s ramena. To bi bio njegov inetelektualni domet. Napuhan kak mjehur, a bedast kao cjepanica. A k tome i drsko neotesan i bezobrazan. Kratko receno, Beljak je primitivan, pokvaren i neodgojen kao i oni koji ga stalno stavljaju u medije. Ali kaj se moze. To je razina raznih Togonala, Smrdica, Severovih i ostalih perjanica t.zv. "novinara".

VL
Avatar cro_matheus
cro_matheus
14:35 16.02.2018.

Agrokor je predat profesionalnim kriminalcima s zakonskom zaštitom. Cak je i kradze patuljci ispali sobarice jer su pomislili da vlada ulazi u sve samo da bi spasila Agrokor i radna mjesta

VL
DU
Deleted user
13:01 16.02.2018.

Trebao bi dovesti Krešu on je sposoban za sve pogotovo ako je pajser blizu nikako mi nije jasno da se u raspravu oko Agrokora javljaju oni kojima je Agrokor prevelik zalogaj da shvate kako posluje a oni bi raspravljali o tome nisu kompetentni.

VL
VA
vadis1
13:06 16.02.2018.

Dalic ne samo da je korumpirana i nesposobna, ona je bahata i arogantna. Gledam je kako se cereka podcijenjivacki kad joj Pernar postavlja pitanja.

VL
AO
ante.oreskovic75
13:18 16.02.2018.

Tko ga tjera da se stalno svrstava među čudake i mulce???

VL
Avatar mosalo
mosalo
14:25 16.02.2018.

Plijen je velik.....Plenki pokriva....,Dalic,Maric i Ramljak operativa..........Mozak pljacke u sjeni....... Predsjednica je protiv jer lova curi pored nje.............Sve je smišljeno kad navodno nisu znali......................Sjetite se " poboljšanja"zakona o faktoringu,..........sjetite se na brzinu promjena zakona o koncesijama(sve priprema za lex Agrokor)..TakoTako sada Agrokorove koncesije koncesije mogu preci uvlasništvo "strvinara".Plenki ce to,a to mu je i zadatak,sve politicki pokriti. Prica se polako pretvara u cjelinu.Sada znamo zašto je na brzinu donešen zakon o koncesijama.Ništa nije slucajno-

VL
AB
abendblatt
18:07 16.02.2018.

SHahahaha,Beljak je danas,kako sam kaze progledao,do sada je slijep bauljao u politici.

VL
VA
vadis1
13:07 16.02.2018.

Plenkovic je nesposoban, on je jedan obicni birokrat.

VL
DU
Deleted user
18:34 27.02.2018.

Beljakov pppis sukoba interesa_citirano: Nikolina Herceg Beljak, supruga Kreše Beljaka, zaposlena je kao logoped u dječjem vrtiću “Izvor” čiji je vlasnik Grad Samobor. Juro Horvat, Beljakov bratić, jest pročelnik za društvene djelatnosti i kulturu grada Samobora. Stanoviti Krunoslav Znika, vjenčani kum Kreše Beljaka, ima zanimljivo radno mjesto. Voditelj je referade za poljoprivredu grada Samobora. Sin Željka Staneca, zamjenika gradonačelnika Beljaka, član je skupštine društva “Odvodnja d.o.o.”, čiji je osnivač grad Samobor. U gradskom Komunalcu radi i otac Sanje Horvat Iveković, također zamjenice gradonačelnika Beljaka. Zvjezdana Sečen, sestra zamjenice gradonačelnika, radi na Pučkom Otvorenom Učilištu u Samoboru. Što točno radi Maria Šoić, sestrična Kreše Beljaka, ne znamo, ali radno mjesto joj glasi “suradnik u odjelu za društvene djelatnosti grada Samobora”.

VL
Avatar babas
babas
12:13 16.02.2018.

Pa iza isisavanja Agrokora i Lex Agrokora stoji ekipa koja je i progurala Plenkija za šefa HDZa bez protukandidata. Stara hadezeova elita iz 90tih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.