Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je vlast zarazila koronu
Povratak na članak

Podijeljeni Sabor na dan kad su se mrtvi brojili u desecima, izmoreno je lice hrvatske države

Bilo bi pogubno za buduće zdravlje demokracije da je vlast na bilo koji način s kritičarima sankcionirala kritičko mišljenje.

Komentari 1

ST
stefj
06:19 16.12.2020.

Sporno je što su ti znanstvenici tražili izbacivanje neistomišljenika iz savjeta i što su pismom napravili politički pritisak na vladu da se uvaži njihovo mišljenje. To nisu znanstvene metode i daleko nadilaze savjetničku funkciju... Ako se nisu slagali onda su mogli izaći iz savjeta i pisati, govoriti što žele... A stalno se provlači tu forsiranje jednoumlja i vlada se prikazuje u tom svjetlu, a sami ti znanstvenici su tražili izbacivanje neistomišljenika iz savjeta. To ukazuje da to nije obrana znanstvenog pristupa i različitog mišljenje, već metoda odabira "poštene inteligencije", toliko popularna u prošlom sustavu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.