Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditeljica iskreno
Povratak na članak

Bilo bi ekstremno bahato reći da se čovjek ovakvog posla zasiti

Mislim da bi bilo ekstremno bahato reći da se čovjek ovakvog posla zasiti. Istinski uživam u tome što radim

Komentari 4

Avatar vatrogasac
vatrogasac
19:23 01.07.2014.

Daleko najlipša...

VL
MI
milkman1
08:49 02.07.2014.

Ona stagnira već niz godina i ne razvija se dalje kao voditeljica. Na radiju još prođe, ali na TV sve manje. Na Anteni bi zbog godina, a mlade ekipe koja ju okružuje, mogla postati neka vrsta Sonje Šarunić (koja ima isto priglupe pošalice na temu seks i sl.). Vrijeme nije na njezinoj strani, a primjećujem da baš ne razmišlja što će biti za par godina s njom, a dobro, može se vratiti svojoj veterini.

VL
LU
lukabulic
18:42 03.07.2014.

o bože što vide u njoj-

VL
ZI
ZICKLER
08:01 02.07.2014.

Po mom mišljenju Barbara Kolar je precjenjena i mislim da se previše pažnje posvećuje njoj. Kao argument navodim ponašanje Antene prema njoj. Kada je prije godinu dana samopromjenila šihtu slavilo se i pričalo o tome gotovo tri dana čak se više posvetilo pažnje tome nego petom rođendanu tog radija , a odlazili su drugi pa nije se dizala nikakva halabuka. Također njezina šihta na Anteni vrvi od " pametnih " tema kao što su ljubavnica koja je proslavila Antenu, Lulek sa svojim glupim šalama i oni su uviejk dobivali više prostora nego druge emisije ( jedini imaju rekapitulaciju tjedna i jedini se može čuti propustili ste u jutarnjrm showu , a zanimljivo je da su ostali dobili rekapitulaciju i imali tek onih par mjeseci kada je i ona promjenila šihtu). A za najbolju radijsku emisiju dobila je više radi toga što radi na Zvijezde pjevaju , dok njeni ostali konkurenti su radili samo na radiju. Da rezimiram , Barbara je popularna samo radi onoga što je nekad bila pa ako i danas na radiju radi trivijalne i glupe emisije nitko joj neće zamjeriti ( Jer pitam vas da je neka mlađa voditeljica u svojoj emisiji imala ono sa ljubavnicom budimo iskreni svi bi je popljuvali) Anteni Zagreb ( inače radiju kojeg jako cijenim i s ponosom istićem da sam bio kao slušatelj komentator tjedan u jednoj drugoj emisiji kod njih) što se tiče Barbare Kolar moram pokazati palac dolje jer nju koriste da bi od glupe emisije napravili nešto zanimljivo i to rade na štetu drugih koji su puno bolji ali nisu toliko medijski eksponirani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.