Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni forum o cijeni hrane
Povratak na članak

Bill Gates: Zelena revolucija mora postati još zelenija

Na Međunarodnom forumu o cijeni hrane u američkom Des Moinesu Bill Gates apelirao je na vođe država članica G-20 da održe obećanje te da ulože više napora u suzbijanje gladi u svijetu.

Komentari 3

NO
northbound
14:38 15.10.2009.

Citat: “Cilj je povisivanje agronomske djelotvornosti, što ujedno znači i više hrane1“. Meni se čini da Mr. Gates i Kofi Anan pušu u rog Monsanta i da pogušavaju ugurati GMO usjeve u Afriku umjesto da potiču dosadašnju ekstenzivnu poljoprivredu s tradicionalnim usjevima. Nije za glad u Africi kriva sorta usjeva koja je tamo prisutna već stotinama tisuća godina,m niti način poljodjelstva, već kolonijalizacija Afrike i kreiranje “lumpenproletarijata“ iz seljaštva. Mr Gates, you suck.

VL
IZ
izgnanik
14:14 15.10.2009.

gladan se sitom ne vjeruje .bil gates samo prica u prazno.koliko bi gladnih moglo da se nahrani kad bi ovaj mega milijarder dao bar polovinu svog bogastva.ili pak donirao u vodosnabdijevanje i poljoprivredu.lazov lazov i samo lazov

VL
IZ
izgnanik
14:16 15.10.2009.

300000000 je samo kamata na bogatstvo koje je on ima na jednogodisnjoj razini

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.