Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DRASTIČAN PAD'

Bill Gates: Smrtnost COVID-19 bolesti trebala bi pasti na razinu gripe sredinom 2022.

Cop26 - Glasgow
Foto: Jeff J Mitchell
1/2
18.11.2021.
u 16:01

Trebalo bi raditi i na iskorijenjivanju gripe, smatra Gates, kako bi se smanjile prijetnje budućih pandemija

Broj smrtnih slučajeva od COVID-a i broj zaraza trebao bi se spustiti do razine sezonske gripe do sredine iduće godine, računajući da se dotad neće razviti nova opasna varijanta koronavirusa, kazao je osnivač Microsofta Bill Gates.

- S obzirom na prirodno stečeni imunitet te imunintet stečen cijepljenjem, kao i nove lijekove koji se pojavljuju, rata smrtnosti i zaraznosti trebala bi drastično pasti, kazao je na konferenciji u Singapuru, prenosi Bloomberg

Pitanja s opskrbom cjepivima više neće biti problem, već distribucija po svijetu. 

- Cjepiva su vrlo dobra vijest, a ograničenja u opskrbi bit će uvelike riješena kada izađemo sredinom sljedeće godine, pa ćemo biti ograničeni logistikom i potražnjom, kazao je. 

Trebalo bi raditi i na iskorijenjivanju gripe, smatra Gates, kako bi se smanjile prijetnje budućih pandemija. 

>> VIDEO Hrvatska je naručila lijek protiv korone, jedna bočica stoji 15.500 kuna

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
16:32 18.11.2021.

Evo, njega opetVratio se iz prelijepog Bedruma/Turska.!Naš dragi Bill vidovnjak poput vidovitog Milana na tv-u.Dok je njega,nemamo se mi dragi moj narode ničega bojati.U prosincu 2019.simulira u NY pandemiju corona virusa kako se isprva zvao virus korons.Pa,se netko sjetio daa je sveta korona zaštitnica epidemije,pa promjene ime u covid 19.Pa,slikaše prvog oboljelog u Wuhanu/CNN,pa kazoše opasan virus pojavio se u Kini,pa sve zemlje svijeta pokazoše tipa,tzv.nultog oboljelog.Pa,krenoše špricati ceste,pa se virus prebacio avionom u SAD i ostatak svijeta,a nesta u Kini.Ili će biti da je Xi prokužio igru i nije upao u klopku?Ali,ako Bill kaže da će se sredinom 22 kovid pretvoriti u običnu gripu,to mu treba vjerovati.Cjepio je što je cjepio,a virus kovid postaje ono što je i bio-obična gripa ili barem nalik običnoj.gripi.Predstava je gotova!A,posljedice ćemo tek vidjeti...

DU
Deleted user
16:42 18.11.2021.

Treba još reći da je njegova mama sjedila u nadzornom odboru IBM-a,tako da možete zaboraviti priče o tome kako su fulali,i priču kako su krenuli iz garaže.Može se reći da je to bio prvi start up gledano iz današnjeg kuta. !Veze i poznanstva dragi moji otvaraju zlatna vrata...

ST
Stari
17:11 18.11.2021.

Prije dvije godine je najavio ovu pandemiju i hajde da vidimo je li i ovo bude ostvareno. Ovaj lovator u službi masona je očito u toku događaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije