Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Feljton
Povratak na članak

Bili su uvjereni da imaju misiju civiliziranja orijentalnih naroda

Ekskluzivno donosimo dijelove knjige “Povijest Habsburškog Carstva”, a treći je nastavak posvećen Bosni i Hercegovini

Komentari 8

TI
Tixon
19:47 19.06.2018.

Metak u Sarajevu ispaljen je zbog nerešenog srpskog nacionalnog pitanja i pokrenuo je lavinu , koju je pokrenuo , a da je drugi svetski rat bio direktna posledica prvog , znaju i vrapci na grani . To velikim zapadnim silama nije bio dovoljan nauk , već danas vek posle toga , ponovo na najgrublji način dele srpski narod i otmaju srpsku zemlju , podržavaju progone Srba , zadovoljavajući interese i želje svih srpskih neprijatelja , a pri tome ovaj deo sveta sami nazivaju buretom baruta . Pa ko je ovde lud ?

VL
VO
vorda400
07:54 18.06.2018.

Da fino su nas civilizirali jedino bi bilo gore da smo imali prirodna bogatstva kao npr Afrika gdje su imali kolonije a mi smo im bili tranzitna zemlja pa su zato radili pruge i luke I sad smo opet okupiranii ali ok nama to treba kad nismo sami sposobni uvesti red

VL
Avatar Yugoslavia.Is.Back.In.Town
Yugoslavia.Is.Back.In.Town
15:41 19.06.2018.

Hehe....najlakse je oponasati nekoga, nego mijenjati sebe, prepoznati vlastite negativnosti i pretvoriti ih u pozitivu...Juzni Slaven ostaje juzni Slaven, makar ga se prefarbalo u 50 slojeva germanske boje. Sukob nastaje kad juznoslavenstvo dodje u konflikt sa germanstvom i sa samim sobom.

VL
Avatar TheJack
TheJack
03:34 18.06.2018.

Dobro dosli dragi okupatori. Prosvijetlite nas.Sada se ocekiva da netko od veleumnih znanstvenika objasni zasto je njemacka okupacija bolja, te na duge staze pozeljna, za razliku od YU, ili "velikosrpske"!?

VL
KA
kamenjar0404
08:43 18.06.2018.

Da su ostali sa Austrijom sad bi bili kao i Austrija a ne kao sada da oni koji nisu uspjeli pobjeći u Austriju ili Njemačku nemaju ni za pivo već čekaju milostinju od vlastitih kolonizatora Dodika,Izetbegovica i Covica !!!! Bosanec je Bosanec !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.