Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA

Bili su simbol vukovarskog turizma, a sad je bračni par Šesto odselio u Njemačku

Marko Mrkonjić/PIXSELL
22.11.2021.
u 11:09

Supružnici Zrinka i Zoran Šesto dobitnici su brojnih nagrada i priznanja za svoj entuzijastički pothvat na istoku zemlje. Otprije šest godina na Dunavu imaju i panoramski brod. Brod i sin ostali su u Vukovaru, oni su novi dom našli u njemačkom gradiću Igersheim

Ključne riječi

Komentara 4

ZO
Zoxx
13:23 22.11.2021.

Iskoristili sve i svakoga i sad jadni... Šmrc... Evo baš šmrcam za takvom pohlepom. Došao kredit na naplatu iiiii..... A zadnjih godina lova se trpala, nije se prijavljivalo putnike, plaćalo lučkoj, hrv.reg. brodova još čeka... To, očigledno, nije problem. Možda jednom plate. Hahahahhahahaaa.... Najjači su!

DU
Deleted user
12:08 22.11.2021.

Zrinka i Zoran Šesto dobitnici su brojnih nagrada za entuzijastički pothvat na istoku zemlje. Ne leži li problem u tome što su oni to radili iz entuzijazma, a ne na temelju analize tržišta i sprege politika - gospodrastvo. Očito da atraktivnost ovakvog oblika turizma nije našla povoljno tlo, jer obitelj Šesto nije tražila temelje svog gospodarskog podhvata u sprezi politika - gospodrastvo. Siguran sam da bi dobili nepovratna sredstva iz fondova EU, da su na neki drugi način pristupili ovom podhvatu. Ovako se gđa Dalić slika za gospodarstvenika godine, a na poziciju je delegirana od vrha politike.

SO
Sotona
11:34 22.11.2021.

Bili su simbol vukovarskog turizma, a sad je bračni par Šesto odselio u Njemačku. Pa zar nismo mi EU Pa eto da možemo da živimo i radimo u velikoj YU zvana EU ! ( I to još znamo od vremenana kada je Yugom vladao jedan od najpoznatiji Hrvatskih diktatora zločinac ( Tito! ) Eto i to me naučiše Hrvati demokrati ! ) ! izgleda da je Korona kriva pa ljudi odu tamo gdje je tobože ili zaista "humanija Korona" ! Pitajmo se sada po cijeloj Hrvatskoj Tko Hoće u Vukovar A tko radije u Njemačku. ? Pismeni puk normalni sigurno znaju upoznaše dobrano šta im je HDZ i domovina , jedino ako nisu branitelji i sa njihovim mirovinama i privilegijama !Onda je tu već i prava Njemačka za njih !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?