Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uslišane molitve

Bila je teško bolesna, a onda se dogodilo čudo: Rodila 22.2.2022. u 2.22 ujutro!

Beba Judah Grace rođena 22.2.2022. u 2.22 ujutro
Facebook
23.02.2022.
u 09:48

Aberli Spear preživjela je Hodgkinov limfom, a zbog terapija nije bilo velikih šansi da će moći zatrudnjeti.

Aberli Spear iz Sjeverne Karoline dugih šest godina borila s teškom bolešću. Preživjela je Hodgkinov limfom, a zbog terapija nije bilo velikih šansi da će se ispuniti velika želja nje i supruga - da zatrudni. Ipak, dogodilo se čudo te je u utorak bio poseban dan za njezinu obitelj.

Naime, 22.2.2022. i to točno u 2.22 ujutro, u rađaoni broj 2 Aberli je rodila malenu Judah Grace, javlja People.

- Judah Grace je podsjetnik na sve dobre stvari - rekla je novopečena baka Kristi Engelbrecht dodajući kako se njena kći s rakom borila do 2020. godine. 

- Danas je poseban dan za ovo novorođenče i njenu obitelj! Judah Grace rodila se 22.2.2022. u 2.22 u rađaoni broj 2! Odgovorila je na molitve svoje obitelji. Mama Aberli preživjela je Hodgkinov limfom, no zbog terapija nije bilo velikih šansi da će moći zatrudnjeti. No, obitelj je nastavila moliti se za dijete, a danas su njihove molitve uslišane! Judah Grade blagoslov je za svoju obitelj - napisali su na društvenim mrežama klinike u kojoj je rođena Judah Grace. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije