Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonac vs. Sloga

Bijesni zbog poraza, napali i pretukli gostujuću momčad

nogomet
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
10.06.2014.
u 17:58

– Moga sina tukla su trojica navijača i redar. Znam njihova imena i sve ću ih tužiti – kaže ogorčeni otac ozlijeđenog 17-godišnjaka.

Navijači Slavonca iz Komletinaca pokraj Vinkovaca, utrčali su u nedjelju popodne u igralište nakon zadnjeg sučeva zvižduka, nezadovoljni što su izgubili od gostujuće Sloge iz Novih Mikanovaca, što je Slogi omogućilo ulazak u 1. županijsku nogometnu ligu.

Ogorčeni porazom, počeli su juriti gostujuće igrače i članove uprave koji su ih pokušali zaštititi, a najteže je prošao 17-godišnji igrač iz Novih Mikanovaca koji je zbog teže ozljede koljena završio u vinkovačkoj bolnici. 

"Mog sina su tukla trojica navijača i redar"

Njegov otac, član uprave Sloge, ogorčen na neučinkovitu intervenciju policije, prijeti da će tužiti Komletinčane koji su mu pretukli sina.

– U teren je upalo 70 do 80 ljudi i odmah su se okomili na igrače, a sve su to mladi momci poput moga sina – 17,18 godina. Još u 30. minuti utakmice, kada sam vidio u što će se utakmica pretvoriti, pozvao sam policiju da pošalje pojačanje pa su, uz onih nekoliko policajaca od prije, poslali još dvojicu, a to nije bilo dovoljno. Sve je trajalo 20-tak minuta dok nije došla interventna policija. Bilo je oko 500 navijača i stalno su nas vrijeđali, a na kućici uz travnjak, gdje su gostujući nogometaši, nije bilo zadnje strane pa su nas zalijevali pivom i psovali. Bili su to nenormalni uvjeti za igru. Moga sina tukla su trojica navijača i redar. Znam njihova imena i sve ću ih tužiti – kaže ogorčeni otac 17-godišnjaka dodajući kako svaka gostujuća ekipa u Komletincima doživi neugodnosti ili dobije batina. Dodaje kako se predsjednik Slavonca ispričao gostima.

"I kada mi gostujemo u Novim Mikanovcima, izloženi smo napadima"

Perica Mikulić, predsjednik Slavonca priznaje kako se dio navijača nesportski ponio u nedjelju, da su upali u igralište i da je bilo napada na gostujuće igrače, ali... – Od prve minute bilo je jasno da su gosti došli provocirajući osvojiti bodove. Bilo je osam policajaca i 15 redara, a to je uvijek bilo dovoljno. I kad mi gostujemo u Novim Mikanovcima, izloženi smo napadima, vrijeđaju. Mene su osobno napadali više puta jer sam se pobunio protiv suđenja koje ''kroji'' jedan sudac iz Novih Mikanovaca. Nikada nismo bili zaštićeni i već 5 do 6 godina imamo problema, ne samo mi, već svatko tko gostuje u Novim Mikanovcima. Trebalo je prije nešto napraviti, a ovo što se dogodilo u nedjelju rezultat je te višegodišnje nebrige i ljudima je jednom moralo prekipjeti. No, neka policija utvrdi što se dogodilo – kaže Mikulić, a policija potvrđuje da se izgred dogodio, ali kažu da nije tridesetak osoba privedeno, kako tvrde Mikanovčani, već mnogo manje.

>>Petorica BBB privedena zbog napada na maloljetnika

>>Navijači napali 17-godišnjeg učenika Trgovačke škole

Komentara 4

Avatar Josip Kir
Josip Kir
21:27 10.06.2014.

To se isto može desiti i na svetskom prvenstvu da Brazilci , Kamerunci i Meksikanci dobiju batine

LO
lokalpatriot
22:28 10.06.2014.

mamić je kriv....

Avatar ivek
ivek
20:56 10.06.2014.

aj me ngometa i lige,,,,,kaj ce rec Milovanovic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije