Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska realnost

Bijela kuga i u blizini Zagreba: 'Sada je nas četvero stvorilo neviđenu gužvu na cesti u selu'

13.08.2022.
u 20:56

"U Brezju se deset godina nisam s još troje ljudi zatekao na cesti."

Komentara 7

PR
prajdali100
23:22 13.08.2022.

Sve gospoda,svi bi u Zagreb !!!! Nitko neće da radi,da stvara, da gradi svoju Zemlju.Najlakše je tražiti državnu milostinju ili u Njemačku ili Irsku.Što se iščuđavamo ?

ZZ
Zo-ZG
22:23 13.08.2022.

Da, predivna je. Osim dijelova u kojima je uništena divljom gradnjom. Ali, život je samo jedan i samo je jedna šansa da se živi dostojanstveno. Uopće me ne čuti da mladi odlaze iz Hrvatske. Sada obično o njenoj ljepoti pričajuju samo umirovljenici, nažalost.

VI
Vivian
09:05 14.08.2022.

Zupa Vivodina je netom prije Drugog svjetskog rata imala nesto manje od 3 000 stanovnika a taj broj se nakon rata smanjio za trecinu. Na spomeniku svim zrtvama rata u Vivodini, postoji nepotpun popis nestalih kojih je vecina zavrsila u jamama i stratistima nakon zavrsetka rata diljem Slovenije i Hrvatske. Neki 1945, smatraju godinom oslobodjenja ali to je bila godina masovnih pogubljenja i tragedija Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?