Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je rođen

Bijela kuća objavila Obamin rodni list. Rođen je na Havajima

obama (1)
Foto: izvor: Bijela kuća
1/3
27.04.2011.
u 15:35

Obama je 2008. godine objavio na internetskim stranicama svoj rodni list, ali njegovu kraću verziju

Kako bi konačno otklonila nedoumice oko mjesta rođenja predsjednika Baracka Obame, Bijela kuća odlučila je danas objaviti dužu verziju njegova rodnog lista, prenosi CBC. 

Obama je 2008. godine objavio na internetskim stranicama svoj rodni list, ali njegovu kraću verziju, što je potaknulo glasine da je zapravo rođen izvan SAD-a. Cijelu je priču ponovno aktualizirao Donald Trump, potencijalni kandidat republikanaca u utrci za Bijelu kuću, a nedavno istraživanje pokazalo je da svaki četvrti Amerikanac vjeruje kako je Obama zaista rođen izvan SAD-a.

Iz danas objavljenog rodnog lista jasno je vidljivo da je Barack Obama rođen na Havajima pa iz Bijele kuće poručuju kako se nadaju da će nakon ove objave pitanje rodnog mjesta predsjednika Obame konačno biti "skinuto s dnevnog reda".

Ključne riječi

Komentara 19

OB
-obrisani-
23:59 28.04.2011.

27.04.2011. u 20:56h opa bato je napisao/la: Gledano genetski, potomci iz rasno ili etnički mješanih brakova imaju veće šanse biti genijalci, jer se naslijeđene genetske greške bolje isprave kombinacijom gena, a žene to intuitivno osjećaju - zato vole one suncem malo jače opaljene --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tebi mora da je mama bila malo opaljena.

OB
-obrisani-
16:55 27.04.2011.

Šta ima veze gđe je čoek rođen, mož bit i u Čadu, ako je čoek, čoek je, ako živi u ameriku, amerikanac jest. Tako je i čuveni Talijan Marco Polo rođen tamo negđe u rvacku, ali ipak je Talijan, jerjer se klonio zabiti i vukoj***** za života

OB
-obrisani-
20:57 28.04.2011.

kajveš - yugotube ti je baš jaki dokaz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije