Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMMIT U HELSINKIJU
Povratak na članak

Bijela kuća kaže da će sastanak održati unatoč optužnicama protiv Rusa

Američki političari pozvali su na odgodu sastanka nakon što je SAD u petak optužio dvanaestoricu ruskih agenata za uplitanje u izbore 2016. Rusija je s druge strane objavila da se veseli summitu.

Komentari 14

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
10:49 14.07.2018.

Fake News kamarila na aparatima. Badava su krecili jer ce do sastanka Trumpa i Putina sigurno doci, sto je korisno za obje strane.

VL
MX
Mister X
15:51 14.07.2018.

Američki političari pozvali su na odgodu sastanka nakon što je SAD u petak optužio dvanaestoricu ruskih agenata za uplitanje u izbore 2016. """Rusija je s druge strane objavila da se veseli summitu."""" svjesni da pričaju i dogovaraju se sa svojim predsjednikom demokratom ! ( Rusija je objavila da se veseli"" a iz kojeg razloga nije objavila kome tko tebi ( tko je Rusija tu toj objavi ??? ) Tko je međunarodna zajednica ? A tko j izrod međunarodne zajednice ? Nema objave nego samo manipulacija javnošču po slobodnom demokrarskom izboru da objavljuje što si uzme od cijelokupnog zbivanja . ! Rusija se vesli je Trumpan smije da konačno pod super konrolom agenta da popriča sa navečim i smrtnim neprijateljem Amerikom .. O čemu O ukrjini I Sriji a korist rezultata se zna dečki napred svi sa Eskadrilama raketama modernim još jačim boljim bržim sigurnijim naoružanjem za uništanjem sitne krupne i kompletne neprijateljske stoke Predsjednik Amerijke je smo jeftin bespotrebni super skupi nekorisni neefikasni razgovor NATO - sa Putinom. . Bolesni stri sistem odnosa koje narodi plačaju bjednim životom zbog silnog neumornog strahovotog ulaganaj u eskadrile za dan x . Koji nije upitan bit če ili ne nego smo kad ??? Ko i uvjek u povjesti sa razlikom da bi mogao biti fini efekat da bude zadnji pred kameno doba !!!!

VL
AA
aabbcc
18:28 14.07.2018.

Samo da ne optuze Slovence da je Melanija matorom zavrtila mozak.

VL
MX
Mister X
15:08 14.07.2018.

Prije sam uvjek pomišljao ""svijet"" je bolestan lud jad i bjeda ljudi u prostoru i vremenu . Danas to zanam sigurno i ne moram da pomišljan ili sumnjam u to.

VL
Avatar Ujkan
Ujkan
00:02 15.07.2018.

Judeomasonerija djeluje. Ili će biti onako kako oni žele ili su spremni ići do kraja svim sredstvima kako bi bilo onako kako oni žele.

VL
Avatar lomoy
lomoy
16:41 14.07.2018.

to je povijesni dogadaj za Hrvatsku,sad vjerojatno slijede velika ulaganja u Hrvatsku od strane SAD-a Ha ha ha haha ha.Isto kao što su uslijedila nakon uslikavanja Barbike sa Trumpom Vidljivo su bile vostane figure Donalda i Melanije.

VL
Avatar lomoy
lomoy
13:58 14.07.2018.

SAD treba bojkotirati, divestirati i sankcionirati (BSD)........... To ce ih spustiti na koljena i mobilizirati da se pokrenu i svrgnu klauna koji izravno radi protiv njihovih interesa. Na nama Europljanima je zadatak da pomognemo onom normalnog dijelu SAD-a da napokonokon uvede demokraciju i oslobodi narod od religijskih fanatika koji su zauzeli administraciju i koji indirektno i tajno šire svoje nazadne, opasne i štetne ideje preko Atlantika.

VL
Avatar lomoy
lomoy
13:57 14.07.2018.

Trump je Hitler 21. stoljeća....Glavno da mu se nasi politicari uvlace u supak.Prethodni američki predsjednici su samo ubijali ljude, ovaj je odlučio ubiti naš planet. Moron koji ne vjeruje u globalno zatopljenje, pa je izvukao Ameriku iz Pariškog sporazuma o klimi

VL
Avatar xesayep
xesayep
09:55 14.07.2018.

ni rijeci o demonstracijama protiv Trumpa........sve agencije javljaju...vise stotine tisuca Engleza na ulicama !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.