Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bijeg u inozemstvo: Za 60 minuta planule radne vize za Kanadu

Za internetske prijave rezervirano je bilo 275 radnih viza, a ostalo je još 14 za “Young Professionals”
24. veljače 2013. u 19:07 59 komentara 3019 prikaza
kanada,kanadska zastava,portal
Foto: Graham Hughes/Press Association/PIXSELL

Za nešto manje od jednog sata planule su sve radne vize za Kanadu. Naime, kanadsko veleposlanstvo otvorilo je program International Experience Canada i za internetske prijave rezerviralo 275 radnih viza. Identična situacija dogodila se i prošle godine kada su dozvole za koje je potrebna uplata od 800 kuna bile izdane u samo nekoliko dana.

U kategoriji Working Holiday i ove su godine sve vize već rezervirane. Ostalo ih je još 14 u kategoriji Young Professionals te pet u kategoriji International Co-op. Kategorija International Co-op namijenjena je studentima koji staž ili praksu u trajanju od godine dana namjeravaju odraditi u Kanadi. Kategorija Young Professionals namijenjena je onima koji su nedavno diplomirali.

>>Zagrepčanka Ida: U SAD-u se čude kako me nitko nije htio zaposliti

>> Moguće ponovno uvođenje viza za Srbiju i BiH

ZDRAVI ZUBI
Bolesti desni mogu izazvati čak i infarkt!

A1 izdvaja za Vas

  • thekurcula:

    Kao relativno ekonomski razvijenija republika, zajedno sa Slovenijom, Hrvatska je uživala blagodeti velikog jugoslavenskog tržišta gde su ostale rešublike bile slabije konkurentne. Sad je malo drugačije. I sad jedino što mogu prodavati jeste sunce i more, ali to nije dovoljno. ... prikaži još! Za ostalo ste potpuno nekonkuretni.

  • karambita:

    Doce Htvati u Kanadu, tako da BOSANAC nece morati vise lopatati i snijeg cistiti..dolazi kvalificirana zamjena....haha

  • Machak:

    Pa nek idu, što će tu? Vidjeti će što znači raditi tamo nema vremena za sjediti po kafićima usred bijela dana. Pola će ih se vratiti!