Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao izvan države

Bijeg u inozemstvo: Za 60 minuta planule radne vize za Kanadu

kanada,kanadska zastava,portal
Graham Hughes/Press Association/PIXSELL
24.02.2013.
u 19:07

Za internetske prijave rezervirano je bilo 275 radnih viza, a ostalo je još 14 za “Young Professionals”

Za nešto manje od jednog sata planule su sve radne vize za Kanadu. Naime, kanadsko veleposlanstvo otvorilo je program International Experience Canada i za internetske prijave rezerviralo 275 radnih viza. Identična situacija dogodila se i prošle godine kada su dozvole za koje je potrebna uplata od 800 kuna bile izdane u samo nekoliko dana.

U kategoriji Working Holiday i ove su godine sve vize već rezervirane. Ostalo ih je još 14 u kategoriji Young Professionals te pet u kategoriji International Co-op. Kategorija International Co-op namijenjena je studentima koji staž ili praksu u trajanju od godine dana namjeravaju odraditi u Kanadi. Kategorija Young Professionals namijenjena je onima koji su nedavno diplomirali.

>>Zagrepčanka Ida: U SAD-u se čude kako me nitko nije htio zaposliti

>> Moguće ponovno uvođenje viza za Srbiju i BiH

Komentara 59

TH
thekurcula
09:39 25.02.2013.

Kao relativno ekonomski razvijenija republika, zajedno sa Slovenijom, Hrvatska je uživala blagodeti velikog jugoslavenskog tržišta gde su ostale rešublike bile slabije konkurentne. Sad je malo drugačije. I sad jedino što mogu prodavati jeste sunce i more, ali to nije dovoljno. Za ostalo ste potpuno nekonkuretni.

KA
karambita
16:32 27.02.2013.

Doce Htvati u Kanadu, tako da BOSANAC nece morati vise lopatati i snijeg cistiti..dolazi kvalificirana zamjena....haha

MA
Machak
19:44 24.02.2013.

Pa nek idu, što će tu? Vidjeti će što znači raditi tamo nema vremena za sjediti po kafićima usred bijela dana. Pola će ih se vratiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije