Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH
Povratak na članak

Sve više ilegalnih migranata stiže, Mektić tvrdi da je sve pod nadzorom

On je reagirao na podatke sigurnosnih službi iz kojih proistječe kako je tijekom protekla dva i pol mjeseca granična policija otkrila više od 500 ilegalnih migranata koji su pokušali ući u zemlju i zaustavljeni su na granicama

Komentari 5

KO
kordunmoj75
13:03 14.03.2018.

Te izbjeglice s istoka,dolaze direktno u Bosnu i Hercegovinu iz Turske s razno-raznim zrakoplovima i agencijama,jer je tako dogovorijo Erdogan s Izetbegovicem,to uopce i ni je tajna,zato se svim silama izgoni narod BiH u zapadne europske drzave,Izetbegovicu su potrebni muslimanii koji ce stavrati haos u europi.

VL
ZI
zimerman
13:27 14.03.2018.

Bosnia je vec pala pod muslimsnsku vlast , sledeca je Hrvatska

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.