Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZANA SJEDNICA
Povratak na članak

BiH: Srpski zastupnici bojkotirali sjednicu državnog parlamenta

"Odluka (o otkazivanju) je političke a ne poslovničke naravi o donesena je kako bi se osiguralo vrijeme da se prevlada kriza koje su izazvale stranke iz RS-a", kazao je predsjednik oporbene Naše stranke (NS) Predrag Kojović

Komentari 6

SI
sisavac
14:55 27.07.2021.

ni inzko a ni ovaj novi koji dolazi, nemaju odobrenje vijeća un-a, nego su imenovani europskom odlukom. zna se kako se postavlja visoki predstavnik međunarodne zajednice, tko sve treba dati privolu, tko ga predlaže, sve se zna, al eto, izigrava već 10 godina i to.

VL
Avatar herbe
herbe
12:53 27.07.2021.

Zašto mora da se u BiH sprovodi politika jednog nemca kome je otac bio u gestapo

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:45 27.07.2021.

Hrvati sad moraju trazit svoj entitet iskoristit ovo vrjeme..Inace nikad ga nece dobit zatim za trideset godina past ce na pet posto uglavnom bit ce starci..Proracunato matematicki.Nitko nece sa Bakirovcin.Sa Dodikom se dogovorit o nekim razmjenan teritorija. .A nekima akoo smeta nek vode Bakirovce doma... Samo narod moze odlucivati nikakvi Ameri Tamilci itd.

VL
IV
IVRI
15:36 27.07.2021.

Ni Srbi ni Hrvati ne žele ovaj protektorat. Zašto ga onda održavati na životu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.