Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU i Zapadni Balkan
Povratak na članak

BiH i Srbija neće poslije Sofije biti ni korak bliže ulasku u EU

Cilj summita u Sofiji jest usidriti zapadni Balkan bliže obali zvanoj EU, ali ne obećati nikome stalan vez, odnosno punopravno članstvo

Komentari 14

KA
KaraMarko
15:34 15.05.2018.

Hvala bogu da Srbija nece...a HR samo neka uvodi Euro...daleko ce dogurati...vidi se vec.

VL
TO
Toni70
16:10 15.05.2018.

BiH i Srbija neće poslije Sofije biti ni korak bliže ulasku u EU, Osjećaju se slobodni kao Englezi Švicarci . . Dali su za žaliti ili se susjedi žele rugati nekome . Dok su neki pristajali i na poklon teritorijaa =arbitraže i ljubili se sa Pahorima samo da se domognu EU , strpali i Premijera u zatvor jer se nije dao ucijenjivati sa arbitražom zna se sve , narvno nije to sve poslali su pametni masovno svoje branitelje generale heroje u Hag samo da se domognu te pošten divne EU i da postnu njihovi moderni robovi ( 100% poslušnici i podnaici !!!!) Jedino što moram priznati nama Hrvatima nismo zli kao Slovenci odmah su njih 1 ili 2 tvrdili mi ne čemo Srbiju-susjede ucijenjivati na putu u EU ... Bilo bi odvratno da smo isti ili još gori od Slovenaca ili idu minusi !!!! Naravno ovo što ja pišem je samo prepričavanje našeg realiteta a to je onda uvijek neka šteta !

VL
DA
dair
21:08 15.05.2018.

Ma manite se vi nebitne Srbije nego kako će te ubediti dve članice koje su osnovale evropsku zajednicu prateču EU da priznaju tamo neko Kosovo a EU funkcioniše po principu koncenzusa?Ipak Španija i Grčka su malo bitniji faktor nego tamo neka Bugarska, Rumunija( koja se moze i predomisliti) Hrvatska i tako jos mnoge nebitne članice.

VL
PR
prajdali100
14:20 15.05.2018.

Yessss ! Iako Hrvatska bijedna vanjska politika bolesno gura Srbiju i BiH prema EU to će nasreću ići jako, jako sporo.Prvo ispuniti Uvjete, reformirati se pa ćemo vidjeti.

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
13:50 15.05.2018.

Ajde, konačno neki članak koji nije copy/paste u našim medijima na ovu temu s Kurira ili Blica, gdje bre su oni več sutra u EU, jer EU bez njih nema smisla..... šalim se, djelomično, no tko imalo prati Biselske izjave i članke između redcima posebno s EuroNews, zna da je proširenje, daleko, daleko, daleko..... mnogo.....

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
14:07 15.05.2018.

Naša brača po krvi, jeziku i kulturi iz BiH i Srbije neće poslije Sofije biti ni korak bliže ulasku u EU jer čemo mi pravi hrvati njih ucjenjivati, blokirati i iznudivati kao svoji na rasprodatom svome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.