Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zašto je Biden došao u Kijev? Posjet ima vrlo važnu poruku, Putinu sve propada

20.02.2023. u 17:28

Bidenov posjet znači da Amerika neće posustati u pomaganju Ukrajincima, pogotovo u dostavi oružja, što onda jamči i ukupnu potporu Zapada obrani Ukrajine. Time Putinu propada i zadnja nada u pobjedu. Ta se nada oslanja na pretpostavku da će se Zapad umoriti od pomaganja Ukrajincima, i to nakon što su mu propale sve ostale opcije.

Komentara 63

Avatar uputnik
uputnik
19:57 20.02.2023.

Tuđman je imao važnu poruku '96 opančarima u Vukovaru.

DU
Deleted user
12:39 21.02.2023.

Putin je već prebolio nekoliko smrtonosnih bolesti - ako je to uopće Putin - možda su ga klonirali - onda je bankrotirao i nestao bez streljiva i eto sad iz desete je gotov jer je Joe došao u Kijev. Zanimljivo. Objektivno novinarstvo.

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
18:52 20.02.2023.

Najveći užitak će biti uskoro u živo promatrati raspad te putinove zločinačke tvorevine u komadiće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije