Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIDENOVA Poruka

Srbi šokirani, u Beograd stiže čovjek koji je tvorac napada na Srbiju

19.10.2021.
u 06:31

Srbi su šokirani: američki predsjednik nominirao je za veleposlanika u Srbiji Christophera Hilla, diplomatskog “teškaša” koji je imao ključnu ulogu u pregovorima nakon kojih je uslijedilo bombardiranje Beograda 1999. Bidenova je to poruka Vučiću i Dodiku....

Komentara 75

AF
afer
07:21 19.10.2021.

Stara je poslovica da se budala ne boji Boga nego batine.

MI
Mislav28
08:24 19.10.2021.

Srbija samo silu priznaje, zato Hrvatska treba biti naouružana kao Izreal ili Tajvan. Srbija samo slabije od sebe napada nikad jačeg ili istog od njega se povlači i traži slabije države da od njih radi veliku srbiju.

DU
Deleted user
08:52 19.10.2021.

Uvod u novu vojnu intervenciju, ukidanje genocidne republike i rješavanje pitanja vojvodine. Sve zlo je osmišljeno, i krenulo je, iz beograda, u beogradu se sve mora i završiti. I bude kad tenkovi NATOa uđu u Beograd i bude potpisana bezuvjetna kapitulacija i uveden vojni protektorat. Velikosrpska genocidna, hegemonistička i ratnohuškačka politika se jednom mora zauvijek okončati, i bit će okončana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?