Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka članovima Predsjedništva
Povratak na članak

Biden: SAD snažno podupire suverenitet, teritorijalni integritet i multietnički karakter BiH

"Pozivamo čelnike Bosne i Hercegovine da ostave razlike po strani i rade na izgradnji bolje budućnosti za narode koje predstavljaju", stoji u Bidenovoj poruci

Komentari 2

DU
Deleted user
19:27 23.11.2022.

u stvari nista se u svijetu nije promjenilo, stvar je samo cijih su pet minuta aktuelni, tako je bilo , tako je sada i tako ce biti.

VL
Avatar nekakav
nekakav
18:26 23.11.2022.

Pa nek podupre teritorijalni integritet sirije. Sad su izraelu priznale suverenitet nad okupiranim dijelom sirije, golan. Ako nešto ne funkcionira na temelju principa, onda uopće ne funkcionira. Suverenitet srbije? O čemu pričate? Katalonija, baskija, irska, škotska? Zbilja mislite da će karta europe za 15 godina biti kakva je i danas?! Kad su se to granice smatrale nepromijenjivima?!! Jednom nešto zauzmeš i više se ne želiš igrati? Život je stalna promjena. A ovi starci od 80+ umislili da sve mora ostati kako su uredili?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.