Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CILJ 70% procijepljenih
Povratak na članak

Biden pozvao Amerikance na cijepljenje: 'Odmah djelujte, odmah djelujte'

SAD je u proteklih 150 dana utrošio 300 milijuna doza cjepiva, kazao je dužnosnik Bijele kuće u petak uoči Bidenove izjave

Komentari 5

AA
aabbcc
10:17 19.06.2021.

Tako je ako ostane cjepiva treba i djecu spasavati od opakog virusa. Ne mogu djecu cijepiti samo zato da bi opet spasavali cijepljene starce od opakog virusa.

VL
Avatar berija1
berija1
16:39 19.06.2021.

"Nemojte toliko o cjepivu, ravnozemljacima nedostaje pelena🤗🤗🤩🤩

VL
SO
Sir Oliver
08:18 20.06.2021.

"Bajdene"? Evo jednog istocnog dadakala....

VL
HO
homophob
14:32 19.06.2021.

Neki dan sam bio kod lijecnika. U cekaonici TV vrti reklamu za cjepljenje protiv corone: Drzava za one koji se sada cjepe nudi $100 depozitom na racun u banci pacjenta. Ameri su ocito motivirani da procjepe sve i zastite se od bolestine. Maske se ne nose, sve pa i restorani se vracaju na stare obicaje, okupljanja nitko ne ogranicava ... jedino jos uvijek nema dovoljno novih automobila i cjene obiteljskih kuca su jos uvijek vise nego je normalno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.