Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obljetnica ruske invazije

Biden pokazao da je Amerika nezamjenjiva u obrani Europe

23.02.2023.
u 12:04

Bidenov susret s čelnicima istočnog krila NATO-a, baš kao i njegov posjet Kijevu, svjedoči o velikom američkom povratku u Europu nakon Trumpa i Obame, potvrđujući krucijalnu, nezaobilaznu ulogu Sjedinjenih Država u obrani Europe. Biden je svojim posljednjim potezima učvrstio transatlantsko savezništvo.

Komentara 4

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:44 23.02.2023.

Bilo bi dobro da nas više ne brani.

BO
BorderGuard
15:17 23.02.2023.

Jedino sto Amerika jest je unistavatelj i ljudske civilizacije i kulture za dobrobit multikorporacija i elitistickih lobija

DU
Deleted user
01:51 24.02.2023.

a od koga da ih brani? da se nisu sirili nebi se trebali ni braniti. jedini koji se ovdje brani je rusija, naime nato kuca na njihova vrata, nije li tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije