Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU BRITANSKI MEDIJI

Biden navodno 'pustio vjetar' pred vojvotkinjom Camillom: 'Ne prestaje pričati o tome'

Cp26 - Glasgow
Foto: Phil Noble
1/3
07.11.2021.
u 22:59

Ovo nije prvi put da je netko kazao za medije da je Biden 'ispustio vjetar' u javnosti

Čelni čovjek SAD-a Joe Biden navodno je 'glasno prdnuo' dok je pričao s vojvotkinjom od Cornwalla Camillom Parker Bowles na COP26 summitu, doznaje Daily Mail

- Bio je dugačak i glasan i bilo ga je nemoguće ignorirati. Camilla ne prestaje pričati o tome, kazao je izvor za ovaj britanski medij. 

Biden se zaista i sastao s Camillom prošloga ponedjeljka tijekom prijema u umjetničkoj galeriji i muzeju Kelvingrove u Glasgow, a svečanosti su prisustvovali i princ Charles, princ William te vojvotkinja Kate i Boris Johnson. 

Ovo nije prvi put da je netko kazao za medije da je Biden 'ispustio vjetar' u javnosti. Naime, Republikanci su u svibnju 2020. godine objavili video Bidena u kojem se čuje 'sumnjiv zvuk' za vrijeme prijenosa uživo, no kasnije se uspostavilo da se radilo o lažnoj snimci.

>> VIDEO Drama u centru Šibenika: Urušila se kuća, dio pao na susjedni kafić

Komentara 15

XA
xaron
00:01 08.11.2021.

Pa Biden je obečao vjetar promjena poslije Trumpa.

DU
Deleted user
06:29 08.11.2021.

I to baš na konferenciji o klimi! I onda su krave krive što se led topi jer prde!?

VI
vidum
08:17 08.11.2021.

Biden je jedina osoba na svijetu koja ne zna da ga je pustio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije