Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi na Bliskom istoku

Biden gubi strpljenje: Netanyahu ima mjesec dana da okonča rat, jača Putinov utjecaj

06.12.2023.
u 20:30

Izraelski premijer Netanyahu razljutilo je obitelji talaca koje su napustile sastanak i ponovno najavile veliki prosvjed za subotu

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
23:59 06.12.2023.

Neće tamo nikad biti mira jer se rađaju i stasaju novi hamasovi istomišljenici, zamislite to je narod koji kao živi u logorima, nad kojim se navodno provodi etničko čišćenje, a sve ih je više? Tamo je jedino realno da dođe neka strana privremena vlada bez Izraela, od strane zapadnih, plus eventualno nekih normalnih arapskih država i pokuša uspostaviti neki red, ostalo je sizifov posao.

Avatar El Indio
El Indio
00:10 07.12.2023.

Toro. 71 bude sad objesnil zasto specijalna vojna operacija, denacifikacija i demilitarizacija Ukrajine traje skoro 2 godine. I zasto Lugansk, Donbas, Zaporozje, Herson jos nisu oslobodzeni :)

DU
Deleted user
00:17 07.12.2023.

Naučit će vas Izrael pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije