Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunio zavjet

Biciklom od Solina do Vukovara: 'Dok je takvih ljudi, nema bojazni za Hrvatsku'

Siniša Jurić
Branimir Bradarić
17.09.2014.
u 13:49

Jurić je ispunio svoj zavjet da će tim pothvatom odati počast svim hrvatskim braniteljima, Vukovaru i njegovim stradanjima tijekom Domovinskog rata.

Polaganjem vijenca kod križa na ušću Vuke u Dunav danas je Siniša Jurić, hrvatski branitelj iz Solina, završio svoj put biciklom od Solina do Vukovara.

Na ovaj način Jurić je ispunio svoj zavjet da će tim pothvatom odati počast svim hrvatskim braniteljima, Vukovaru i njegovim stradanjima tijekom Domovinskog rata. U tome ga nije spriječila niti činjenica da je put bio naporan kao i da ga je, od kako je u subotu krenuo iz Solina, tri dana pratila kiša i loše vrijeme.

Tijekom posjete Vukovaru Jurić, kojega je u gradu dočekao i gradonačelnik Ivan Penava, posjetiti će i mjesta stradanja Vukovaraca tijekom Domovinskoga rata. - Dokle god je takvih ljudi koji imaju emocije prema Vukovaru nema bojazni za naš Grad niti Republiku Hrvatsku, rekao je tom prilikom Penava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije