Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dva kotača

Biciklom dostavlja i lijekove na kućni prag za sat vremena

'biciklist01_zdb_kar_270812'
''
12.09.2012.
u 12:09

Karlovački obrt “Eurobike” Dalibora Stepinca omogućuje novu i bržu uslugu dostave... Konkurencije zasad nema, jer sve dostavlja isti dan, a cijena je od deset do trideset kuna, ovisno o vrti pošiljke i u kojem se dijelu Karlovca dostavlja

Želite li dostaviti paket težine do deset kilograma, neki važan dokument ili samo poslati cvijeće, u Karlovcu to možete učiniti novom kurirskom službom i to za manje od sata. Usluga će vas stajati samo dvadesetak kuna.

 U dvije zone

Invalidi i umirovljenici lijekove će dobiti u istom vremenu na kućnom pragu za upola manju cijenu. Sve to omogućuje Eurobike, prvi obrt za kurirske usluge u Karlovcu koji se koristi isključivo biciklom.

 – Iako je takva kurirska služba u Karlovcu novost, u SAD-u postoji već odavno. U Zagrebu radi slična služba koja planira širenje i u druge gradove. Tako se i kod mene rodila ideja da pokrenem biznis. Konkurencije zasad nema, a svi drugi dostavljači ne isporučuju pošiljke istog dana, a znaju biti i deset puta skuplji – rekao je 29-godišnji Dalibor Stepinac, vlasnik kurirskog obrta, inače po struci ugostitelj.

Područje Karlovca podijelio je u dvije zone. U prvoj se nalazi središte grada s okolnim kvartovima poput Luščića, Jamadola, Grabrika, Švarče, Banije Gaze Dubovca ili Drežnika gdje je cijena dostave 20 kuna. U drugoj zoni su prigradska naselja i teže dostupna područja, kao što su Borlin, Turanj, Mostanja, Ilovac, Kalvarija ili Gornjeg Mekušja. Dostava do tih mjesta je 30 kuna. Stepinac jamči dostavu unutar jednog sata bez obzira na vremenske uvjete.

 Na električni pogon

 – Trudimo se biti još i brži, a nikakva gužva u prometu ne može nas zaustaviti. Planiram se javiti i na neke gradske i druge natječaje i tako omogućiti još bolju uslugu kupnjom profesionalne tehnike i bicikla na električni pogon. Prioritet mi je kurirsku uslugu približiti obrtnicima i tvrtkama, posebno odvjetničkim i javnobilježničkim uredima koji u svijetu vrlo često koriste slične usluge. Zasad radim od osam do 16 sati, no bude li potrebe, produljit ću radno vrijeme – zaključuje Stepinac.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
NeKaTamo
12:50 13.09.2012.

Imam vas na umu, kad sljedeći put ne budem nešto mogla obaviti. Super stvar! ;) Dobila sam letak prije koji tjedan na autu :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije