Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borovo i Vukovar

Biciklistička utrka u znak sjećanja na pogibiju 12 redarstvenika

Novska biciklijada (1)
Željko Gašparović/VLM
30.04.2013.
u 14:39

Polazak je u Slavonskom Brodu oko 7.30 sati ispred zgrade Policijske uprave u Mažuranićevoj ulici.

Povodom obilježavanja 22. godišnjice pogibije dvanaest redarstvenika u Borovu Selu, službenici Policijske uprave brodsko-posavske organiziraju u četvrtak, 2. svibnja Memorijalnu etapnu biciklističku utrku Slavonski Brod – Borovo Selo – Vukovar. 

Utrka je podijeljena u sedam etapa kako bi sudionici policajci mogli izdržati tjelesni napor u svladavanju cestovne udaljenosti. Ukupna duljina staze iznosi 100 kilometara. Polazak je u Slavonskom Brodu oko 7.30 sati ispred zgrade Policijske uprave u Mažuranićevoj ulici. U prvoj etapi biciklisti će voziti od Slavonskog Broda do Donjih Andrijevaca, u drugoj do Vrpolja, a u preostalim do Starih Mikanovaca, Ivankova, Vinkovaca, Borova Naselje i na kraju do memorijalnog groblja u Vukovaru, gdje bi oko 13 sati biciklisti trebali biti na cilju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije