Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJEN TIJEKOM ŠETNJE PSA

Novi detalji ubojstva na Trnju: Muškarca je napao biciklist, policija dobila snimku

Zagreb: Očevid u Trnju gdje je na parkiralištu pronađen mrtav muškarac
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/16
27.09.2021.
u 17:48

Jedan od susjeda, Ivica Talan kazao je kako je sa sinom popravljao automobil kad je čuo muške glasove, ali riječi nije razaznao.

Kao da vikend u Zagrebu koji je ostao obilježen jednim od najgrozomornijih zločina otkako je Hrvatske nije bio dovoljan, crni niz nastavio se u ponedjeljak ujutro kada se dogodilo novo ubojstvo.

Sve se odigralo nešto iza 9.30 sati na Krugama kada su se u Ulici Cvijete Zuzorić sukobili 66-godišnjak koji je svog psa bio izveo u šetnju i za sada još uvijek nepoznati muškarac.  

27.09.2021,Zagreb - Policija radi uvidjaj na mjestu ubojstva prolaznika sa psom kojeg je napala nepoznata osoba na biciklu te ga usmrtila. Sukob se dogodio na pjesackoj stazi u naselju Kruge uz ulicu Cvijete Zuzoric. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik, 66-godišnjak je bio u šetnji sa svojim psom kada je došlo do svađe s biciklistom koji je pored njega prolazio, a verbalni sukob brzo je prerastao u fizički obračun. 

Službenice obližnjeg ureda su ispričale medijima da su vidjele kako biciklist više puta udara muškarca koji je potom pao na tlo.  Nepoznati biciklist je pobjegao, no one su ga snimile, a ta snimka je predana policiji i trebala bi pomoći u otkrivanju ubojice. 

 

Jedan od susjeda, Ivica Talan kazao je kako je sa sinom popravljao automobil kad je čuo muške glasove, ali riječi nije razaznao. S obzirom na to da je to potrajalo, krenuo je prema mjestu odakle su dolazili glasovi. 

Kada je stigao, ugledao je muškarca kako nepomično leži na boku. Glava mu je bila puna krvi, a Talan je rekao da mu se nije mogao približiti jer uznemireni pas koji se nalazio pored njega nikog nije puštao blizu. Hitna je, nakon što su došli na mjesto događaja, mogla samo konstatirati smrt.

Ključne riječi

Komentara 31

RO
roland
18:06 27.09.2021.

Ubojica i ubijeni se nisu poznavali. Sukob je izbio zbog psa koji nije bio vezan. Ovo je primjer kako jedna šetnja psa može dovesti do Mirogoja, a jedna vožnja bicikla do Lepoglave, naravno u spletu nesretnih okolnosti.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
17:56 27.09.2021.

Sve poludilo!!!!?!!!!

Avatar Idler
Idler
18:30 27.09.2021.

Dobro jel na Krugama il na Trnju il u ulici C. Zuzorić il na Držićevoj kod petlje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije