Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekorder iz Koprivnice

Biciklirao s 3,23 promila pa divljao po hitnoj

Prazanik
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
20.04.2021.
u 14:32

Pijani 34-godišnjak uhićen je nakon što je počeo divljati po koprivničkom odjelu hitne medicine gdje je došao zbog pada s bicikla.

Koprivnička policija uhitila je 34-godišnjak iz Koprivnice s napuhanih 3,23 promila alkohola u krvi. Uhićen je nakon pravog cirkusa kojeg je napravio na koprivničkom odjelu hitne pomoći.

Tako teško pijan muškarac se biciklom vozio po gradu zbog čega je u jednom trenutku pao. Prolaznici su pozvali hitnu koja ge je prevezla na Hitni bolnički prijam koprivničke bolnice. Tamo mu nisu utvrđene nikakve ozljede, nakon čega je on, revoltiran činjenicom da je završio u bolnici, ustao sa stolice i počeo šakama udarati u zid. 

Policijski službenici su ga nakon toga priveli u postaju gdje je zadržan na triježnjenju.  Protiv muškarca je podnesen optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira kao i zbog prometnog prekršaja kojeg je počinio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije