Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bi li nakon 'narodnih' građani upisali i 'građanske' obveznice Zagreba i Splita?

05.03.2023. u 08:55

Tomašević bi, umjesto da guli građane, morao do novca probati doći, zašto ne, kao i Vlada, izdavanjem zagrebačkih 'građanskih' obveznica koje bi kupovale fizičke osobe

Ključne riječi

Komentara 14

JU
juma
10:40 05.03.2023.

Dati novce Senfu ili Puljku i njihovoj ekipi? Ti podižu cijene na tjednoj razini. Hvala lijepa. Naravno da će poneki iz HDZ malo čapnuti, makar ostao bez položaja i dobio optužnicu, ali vlada i gospodin Plenković znaju svoj posao i ti su novci sigurni.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
12:06 05.03.2023.

dati novce onome tko vodi zagreb je stvarno ludilo. zagreb je u bbb- dakle smece

DU
Deleted user
12:10 05.03.2023.

Hm da, ako se makne ideologija, onda bi se obveznice Splita još moglo kupiti, no obveznice Zagreba nikako. Zagreb se nedavno zadužio izrazito nepovoljnim kreditom gdje je pod hipoteku stavio sve svoje vrijedne nekretnine... To što je Tomašević napravio nije daleko od Todorićevog zaduživanja kod Rusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije