Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.08.2014. u 14:00

Na prvu učinilo se blesavo što je Branko Nađvinski u studio pozvao šibenskog gradonačelnika Burića

Čini se da šibenski biskup Ante Ivas nema žedno uho i nije ga briga što žeđaju uha sugrađana i turista koji su ovo ljeto uživali u šibenskim festivalima i klubovima.

Možda je biskupu krivo što iz kluba Azimut – na čiju se preglasnu glazbu navodno požalio samom Karamarku tražeći da on intervenira kod šibenskog gradonačelnika – nije začuo vlastite stihove koje je napisao Thompsonu, a u kojima domoljubno zaziva da "prođe vrijeme izdajica i svih sluga zloga iz naroda moga".

Jasno je da biskup Ivas cilja 'crvenu opasnost', ali sad je ravno s propovjedaonice u sluge zla ubrojio čupavce koji praše rock i turiste koji troše šolde u osiromašenom Krešimirovu gradu, kao da mu nije drago što je najstariji hrvatski grad napokon živnuo a ljudi su sretni.

Na prvu učinilo se blesavo što je Branko Nađvinski u studio Hrvatske uživo pozvao gradonačelnika Burića. I sam hadezeovac, što da kaže nego da opovrgne kako ga je nazvao stranački šef? Burić je osporio moćnu spregu politike, policije i crkve, tek mu se indirektno omaklo priznanje da je pritisaka bilo kad je obećao da im neće podleći.

I srećom, gospodin Burić razumno je elaborirao temu, poručivši jasno i glasno kome treba da će Azimut kao i svi drugi klubovi i dalje raditi. Onako usput dokačio se i prgavog dalmatinskog mentaliteta zbog kojega često isti oni Šibenčani koji se žale na buku istodobno zarađuju od iznajmljivanja poslovnih prostora i traže da ovi zatvore vrata kad kokoši liježu, ali to je već stari problem pod nazivnikom "i ovce i novce". Samo da nam bar ovaj put Božji i stranačke sluge ne ugase glazbu.

>>HTV prodao novinarsku dušu radi promidžbe Sarajeva

>>Decibeli ometaju san i molitvu biskupa pa Azimutu traže novu pozornicu

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
14:18 26.08.2014.

Sramota od teksta

DU
Deleted user
14:20 26.08.2014.

..... "prođe vrijeme izdajica i svih sluga zloga iz naroda moga". Izgleda da se to odnosi i na ,neke cudnih misli , novinare!

MX
MXLCLGTG
16:06 26.08.2014.

gledam izvjestaj na htv o sinosnjem prosvjedu i sve neka cudna imena koja nemaju veze sa katolickom crkvom sve jasno ko dan samo udari po katolickoj crkvi i bit ce sve ok.e nece dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije