Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.02.2014. u 14:00

Zaboli li vas zub iza 20 sati nema vam druge nego patiti. Ako to nije civilizacijsko nazadovanje ne znam što jest

Poplave koje prijete, dakako sirotinji, prosvjedi u BiH i šou Ive Sanadera u sudnici, koji je u smrtnom strahu da mu se nepošteno sudi siže je vijesti koje su kao udarne najavile nacionalne TV kuće u svojim središnjim informativnim emisijama. U Dnevniku Nove TV načeli su već urušeni sustav zdravstva pričom o ukidanju noćnih stomatoloških dežurstava. Ako se nakon 28. veljače drznete razboljeti  iza 20 sati najbolje je da zamolite nekog da vas nokautira jer liječničku skrb nećete dobiti. Štedi se. Na temeljnom ljudskom pravu. Kako bi bilo da mi koji još imamo posao, zdravstvene doprinose plaćamo polovično? U skladu s uslugom! I bezobrazno je, vrlo, govoriti da je zdravstvo u nas besplatno. To je bezočna laž, tim više jer nas ni polica dodatnog osiguranja ne amnestira od dodatnih troškova.

S druge strane, na RTL-­u samo mogli saznati da je Fond za zaštitu okoliša u proteklih osam godina oštećen za pola milijarde kuna zbog malverzacija s plastičnom ambalažom. Pa zar je moguće da u ovoj zemlji kradu svi i svuda? I onda se naši vladajući čude što je narod nezadovoljan i što se za subotu diljem zemlje najavljuju prosvjedi, koje su, usput budi rečeno, gore spomenute emisije odlučile ignorirati iako je riječ o gorućoj temi na svim društvenim mrežama. I dok se vlast ponaša poput Marije Antoanete, sin razmetni ­ Sammir, simbolično se, kolačima, oprostio od sada već bivšeg kluba i važnije, bivšeg gazde. U kratkom razgovoru za RTL, na sada već solidnom hrvatskom rekao je da je otkupio svoju slobodu i da se nada pozivu u sveti dres te najavio pohode u madridske noćne klubove. Čini mi se da je on živući dokaz da neki nikad ne nauče! Doduše, uvijek se može praviti da nije razumio pitanje...

PLUS

Viki Ivanović i Stjepan Balog odrađuju sjajan posao na ZOI u Sočiju. Ali za klizačkih natjecanja jako je falio komentator kalibra Borisa Mutića

MINUS

Potjera, koja je inače sjajan kviz, zbog lošeg izbora natjecatelja postaje predvidljiva. Čitaj dosadna

>> Kriza u zdravstvu! Za pregled pacijenta imaju pet minuta!

Komentara 11

Avatar noemy-no
noemy-no
14:37 12.02.2014.

Na zapadu ljudi placaju zdratstveno osiguranje kao pola hipoteke za kucu. Ja placam 300 euro mjesecno samo bazu, plus deset posto na sve racune iz mog dzepa, plus zubara i sve posebne tratmane iz mog dzepa. Kakav nocni zubar. Po noci se ide na hitnu, dobijes lijek i ides kuci. Sutra ujutro kod zubara. Nema nigdje nocnog zubara, samo u filmovima, i kod vas.

DJ
djuros
15:03 12.02.2014.

Kako kaže gđa 'noemy-no' iz gornjeg komentara ''Zato sssttttt... i pokrijte se usima i sutite. sretni ste dok je tako'', upravo zbog takvog stava i takvog mentaliteta tj nema veze ako guze bar ne tuku i došli smo do situacijee u kojoj smo sad. Zdravlje je jedino bogatstvo koje osoba ima i na tome ne smije biti štednje jer iz toga proizilazi više radno sposobnog stanovništva, manje bolovanja, manje troška. Ako se treba štedjet zašto ne krenuti od glave, http://www.vecernji.hr/hrvatska/zastupnici-glasali-protiv-rezanja-svojih-placa-919841. Nije problem porez nego naćin njegovog trošenja. Skuplja se novac za raznorazne medicinske zahvate po svijet, sjetite se samo pok. Nore Šitum i ostalih nesretnika koji nisu imali sreću da se rode i žive zdravi, a u isto vrijeme jednom Šegonu država će od mog poreza dat 300 000 kn da bi ladio jaja kod kuče sljedećih godinu dana. Dakle umjesto pokrivanja ušima treba počet sa trulim jajima i rajčicama gađat tu političarsku parazitsku gamad koja nema ni natruhe morala i ljudskosti.

Avatar deziderij
deziderij
15:56 12.02.2014.

Ima nešto i istinito. Zrak nam još nisu počeli naplaćivati a kad će još se ne zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije