Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PULA

Bez vozačkog ispita vozio u pogrešnom smjeru pa završio u zatvoru

policija
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
30.12.2015.
u 17:11

Policija ga tereti za više prometnih prekršaja

Četrdesetšestogodišnjak koji je jučer ujutro u Puli bez položenog vozačkog ispita bježao policiji vozeći u pogrešnome smjeru završio je u desetodnevnom zatvoru, izvijestila je istarska policija, koja ga tereti za više prometnih prekršaja.

Prometni policajci pokušali su u utorak oko pet sati na državnoj cesti kod trgovačkog centra na ulazu u Pulu zaustaviti muškarca koji se nissanom vozio iz Loborike prema Labinskoj ulici. No, 46-godišnjak, za kojeg se poslije utvrdilo da nije položio vozački ispit, nije se zaustavio te je nastavio vožnju, i to po kružnom toku u suprotnome smjeru. Nakon toga nastavio je vožnju u zabranjenom smjeru u Mirni, ulici u kojoj su ga policajci zaustavili.

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prebivalištu, 46-godišnjak je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud, koji mu je odredio desetodnevni zatvor, izvijestila je policija.

>> U bijegu od policije počinio osam prometnih prekršaja

>> Bez vozačke dozvole i u neregistriranom automobilu udario dijete (4)

Komentara 2

ST
strsljen2013
17:39 30.12.2015.

Zašto u zatvoru pa država nam godinama vozi u krivom smjeru i nitko nije završio u zatvoru. Prilikom zapošljavanja u državnim službama traži se uvjerenje da nisi pod istragom i osuđivan. Zašto se to ne primjenjuje i na dužnosnike, ministre, zastupnike, gradonačelnike, župane......?

SC
schwertransport
17:57 31.12.2015.

A da je imao ispit onda bi vjerojatno bjezao po pravilima prometa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije