Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekorderi

Bez vozačke dozvole vozio sa 2,40 promila alkohola u krvi

policija
Arhiva VL
13.12.2011.
u 12:00

Dvadesetdevetogodišnji Šveđanin autocestom je jurio 210 kilometara na sat.

Protekloga vikenda PU ličko-senjska zabilježila je 53 prekršaja prekoračenja brzine te šest prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

Provodeći preventivno represivnu akciju sankcioniranja najtežih prometnih prekršaja, izdvojili su i rekordere u tim dvjema kategorijama.

U nedjelju u Smiljanskoj ulici u Gospiću policija je zaustavila automobil kojim je upravljao 25-godišnjak. Izmjereno mu je 2,40 promila alkohola u krvi, a utvrđeno je i da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita.

Rekorder je u brzini 29-godišnji Šveđanin u Audiju koji je u nedjelju autocestom kod čvora Gospić u smjeru Zagreba jurio 210 kilometara na sat. Zaradio je kaznu od 3000 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upotrebe inozemne vozačke dozvole na području RH u trajanju od 12 mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 5

JA
james49
12:58 13.12.2011.

Za vožnju pod utjecajem alkohola po najnovijem je potrebna vozačka dozvola. Inače zabranjeno voziti

KR
krka
13:11 13.12.2011.

Preblage kazne još uvijek.Pitam sve nas kolko bi gos. Šveđanin platil za isti prekršaj doma? Vjerujte, barem peterostuko više, plus zabrana vožnje barem 3 godine.

DU
Deleted user
13:42 13.12.2011.

@ james49 je gadno je to. Kako ce mu sad uzeti vozacku, kad je nema? Sigurno je momcina isla s proslave pobjede Milinovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije