Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti li Hrvatskoj ustavna kriza
Povratak na članak

Bez Vlade i Sabora, a uskoro osakaćen i Ustavni sud

Ustavni sud nadležan je rješavati sukob nadležnosti različitih segmenata vlasti, a Vlada i predsjednica Republike ista su grana

Komentari 11

Avatar juricamesko
juricamesko
22:45 05.12.2015.

nakon političke ulazimo i u ustavnu krizu. 23.prosinca starom sazivu Sabora istječe mandat pa tako i Josipu Leki.osim krize oko ne izabranih ustavni sudaca ukoliko se ide na nove izbore Hrvatska neće imati proračun za iduću godinu,dođe li do toga u travnju nema plaća za zaposlene u javnoj upravi niti mirovina. najave slučajnog premijera da neće poštivati imenovanje privremene vlade od strane predsjednice nije ništa drugo od najave državnog udara od strane kukuriku koalicije.

VL
DU
Deleted user
22:50 05.12.2015.

točno po planu yugoslavA

VL
BA
barbaizamerike
22:42 05.12.2015.

Dobro pogledajte ovu sliku gore gdje Milanovic odlazi svi mu se smiju a i oni iz njegove koalicije.Pogledajte Pusicku i ona zapravo svi iza leda .Znaci da nesto nije u redu.Jedino ga psihijatar Petrov gleda ozbiljno kad se sretnu

VL
DU
Deleted user
23:13 05.12.2015.

Plan kokošara se ispunjuje: izazvati ustavnu krizu, uvesti izvanredno stanje, suspendirati demokratske institucije i prigrabiti izvršnu i zakonodavnu vlast. No passaran gadovi!!!

VL
TH
than
01:27 06.12.2015.

Hrvatskoj prijete sve krize i sve ove ce izgledati poprilicno beznacajne, kada udari ona financijska, odnosno kada paraziti shvate da strani kreditori nece vise kreditirati njihove kerefeke dok im ne pocnu vodu, sume i otoke prodavati i to ispod cijene...

VL
NI
ninja72
11:07 06.12.2015.

Slika govori sve: tko je okrenuo leda, taj nas sve skupa vodi u propast.

VL
GO
golub
12:00 06.12.2015.

Bez Ustavnog suda osakaćeni biti će samo lopovi Hrvatske koje on u ime zaštite ljudskih prava štiti, a oni zapravo mogu tražiti pravo samo po pravilima Remetinca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.