Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdrav duh i tijelo

Bez truda si bespomoćan, a kada se trudiš – stepenicu si više

'11.02.2011. Srednja skola Krapina, Krapina - Svecanost dodjele nagrada najboljim sportasima Grada Krapine za 2010. godinu. Nagradjeni sportasi su Valentina Malaric, Deni Hrsak, Limaci NK Zagorec, And
Foto: 'Matija Topolovec/PIXSELL'
1/6
14.02.2011.
u 17:21

I najsportašica Jelena Tomić i najsportaš Marko Kavač istaknuli su zasluge suigrača

U nazočnosti gradonačelnika Krapine Josipa Horvata, Siniše Krajača, pomoćnika glavnog tajnika Hrvatskoga olimpijskog odbora za program lokalnog sporta, Zlatka Pospiša, predsjednika Stolnoteniskog saveza Hrvatske, Ivice Balagovića, člana Izvršnog odbora Športske zajednice Krapinsko-zagorske županije, i ostalih uzvanika u prostorima Srednje škole u Krapini održano je svečano proglašenje najboljih sportaša, sportašica i ekipa grada Krapine. Najbolji sportaši Krapine su Marko Kavač, golman Zagorca, i Jelena Tomić, golmanica rukometašica Zagorca.

Ostajemo u ligi

– Ovo je veliko priznanje za mene i ujedno velik poticaj za dalji rad. Ugodno sam iznenađena ovom nagradom, ali i svjesna da ove nagrade ne bi bilo da nisu sve suigračice odigrale odličnu sezonu – naglasila je Jelena Tomić. Ništa manje priznanjem nije bio iznenađen i Marko Kavač, koji je uzbuđeno rekao:

– Ovo je priznanje za sve nas u klubu. Vjerujem da se ne bi pogriješilo da je nagradu dobio bilo koji od mojih suigrača jer zaista smo prolazili kroz vrlo turbulentno razdoblje koje smo koliko-toliko uspjeli prebroditi. Iskoristio bih priliku i zahvalio svima koji su svoj glas dali meni i onima koji su me predložili za priznanje, a ujedno poručujem navijačima da se ne trebaju brinuti – Zagorec ostaje u ligi.

Valentina Malarić, ŽRK Zagorec, Deni Hršak, Sportsko ribolovno društvo Krapine, i Jurica Vlaisavljević, NK Zagorec, najperspektivniji su sportaši Krapine u kategoriji do 14 godina, Andrea Čvek, članica Kickboxing kluba Krapine, dobila je priznanje u kategoriji od 14 do 18 godina, a u muškoj konkurenciji nagradu su podijelili Filip Križnik, Košarkaški klub Krapine i Martin Sinković, NK Zagorec.

Perspektiva i promicanje

Najperspektivnija ekipa do 14 godina su limači Zagorca trenera Ivice Mužara. Nagradu za promicanje sporta u prošloj godini dobio je mladi plesački par Barbara Krsnik i Egon Belošević, članovi Športskog plesnog kluba Habanera iz Krapine, da bi prilikom dodjele priznanja Egon naglasio:

– Ova priznanja su nam važna jer su nagrada za naš trud. Bez truda si bespomoćan, a kada se trudiš i ostvariš dobre rezultate, stepenicu si više. Zato su nam ova priznanja važna – jer smo bili stepenicu više. Nagradu za najuspješniji ženski klub dobio je ŽRK Zagorec, a u muškoj konkurenciji ekipa Šahovskog kluba iz Krapine.

 Radmila Švaljek, ŠK Krapina, dobila je nagradu za najuspješnijega sportskog djelatnika, Darko Skupnjak, član Stolnoteniskog kluba Zagorec, dobio je nagradu za životno djelo. Novinarka Večernjeg lista Silva Videk dobila je priznanje za praćenje sporta u tiskanim medijima. Prigodni program izvele su Viline te plesni par Krsnik-Belošević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije