Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob u gospiću

Bez povoda ga udarao šakama i bocom u glavu, teško je ozlijeđen

gospic bolnica
Željko Mršić/Pixsell
03.09.2012.
u 10:09

Sukob 31-godišnjaka i 54-godišnjaka dogodio se na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Gospiću

Tridesetjednogodišnjak iz Gospića fizički je napao 54-godišnjaka s područja Đurđevca na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Gospiću jučer u noćnim satima bez ikakva povoda.

Više puta udario ga je šakama i praznom bocom u predjelu glave. U Općoj bolnici Gospić 54-godišnjaku su okvalificirane teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda protiv 31-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentara 3

2M
2much4me
10:56 03.09.2012.

Opet jedan ovakav naslov, opet šture informacije.. Ajmo Gospićani... Ispričajte priču s početkom i krajem... Ovako pisati može i moja baba. Netko je nekog odnekud ni za šta u svašta. Tctctctc

Avatar best vocal
best vocal
12:19 03.09.2012.

najvjerovatnije neki uvezeni prometni policajac dobio po glavi

IS
istima
13:51 03.09.2012.

a što ćeš..... nit se smije znati koji kafić, niti tko je koga razvalio...... jer tada bi općinskom državnom odvjetništvu bilo puno teže progurati nekažnjivost počinitelja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije