Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veljača u Saboru
Povratak na članak

Bez opravdanog razloga izostao 21 zastupnik, Hajduković rekorder

Zbog neopravdanih izostanaka, zastupnicima je u sedam mjeseci ukupno 'naplaćeno' oko 31.500 kuna kazni.

Komentari 4

DO
donIvan
09:29 05.03.2018.

Da je neopravdano izostam s posla dobio bi otkaz ali ipet ima logike ja radim za posao koji je malo placen pa ga moram cuvat i ne mogu se zaj.

VL
DU
Deleted user
10:09 05.03.2018.

Nije bitno tko izostane, jer po meni je najbitnije, bez razlike tko donese neki amandman, a svi mi u RH vidimo da je najbliži "istini", kako većina može glasati "protiv" bez stvarno pravih argumenata? Normalno je da ako netko godinama piše amandmane, osjeća potrebu da se buni protiv "nerazumnih odluka" Vladajućih, a nikada se amandman ne usvoji, tada je to ili to se zove "JEDNOUMLJE" protiv kojega smo glasali sa 98% tamo daleke 1990. godine! Zato nekima dozlogrdi slušati tovarenje prazne slame i ispijanja "zdrave pameti" pa uzme kakav Normabel, odspava 24 sata da se dobro odmori od gluposti kojih se nasluša tamo u Sabornici? Sjećam se vremena kada je Karamarko došao 5 puta u četiri godine, a dobivao je punu plaću? Novinarima nema gluplje ideje nego brojati Saborske zastupnike, jer stvarno ne vidim koja je korist?

VL
Avatar VincereAutMori
VincereAutMori
12:16 05.03.2018.

Kakva je to kazna 750 kn na 15000 - 30000 kn koje dobivaju, pa zato i ne dolaze na sjednice, naravno " prezaposleni " su pa ne stignu još i u sabor na odmor, pogledate samo ta ozarena i nasmiješenanaa lica, prekrasno ih je vidjeti, 31500 kn kazni u 7 mjeseci, pa dali se uopće to isplati sakupljati? Hrvatski privrednici i obrtnici koji sve to obilato financiraju nisu te sreće, oni idu na posao sa knedlom u grlu i namrgođenim licima a njima kad dođe kazna , jer su kao u nekom prekršaju koji su ovi nasmiješeni likovi izglasali onda je to u desecima mjesečnih primanja. Sramota.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
13:45 05.03.2018.

Kazna bi bila koliko si radio toliko si dobio i nikako drukčije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.