Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Beyond Esports ponovo okuplja neke od najvećih stručnjaka iz svijeta esporta

Beyond Esports Conference
27.05.2024.
u 13:52

Profesionalci i svjetski poznati brendovi rame uz rame i “bez rukavica” pričat će o jednoj od najzanimljivijh tema modernog društva

Kompleksnost esport eko-sustava jedna je od značajki koja ovu industriju izdvaja od ostalih oblika entertainmenta. Iako ju spomenuto čini specifičnom, isto tako otvara i mnoga pitanja i nejasnoće koje je potrebno razjasniti. Kako? Kontinuiranom edukacijom, inovacijama i definiranjem kreativnih strategija i rješenja kojima će ova relativno mlada, ali brzorastuća industrija ostvariti svoj puni potencijal.

Upravo o tome kao i o vrijednostima koje esport nudi svim akterima sustava raspravljat će se na drugom izdanju Beyond Esports konferencije, ekskluzivnom boutique eventu u organizaciji poznate hrvatske esport agencije Good Game Global. Spomenuti ciljevi publici će se približiti kroz iskustvo i praktične primjere profesionalaca i brendova koji su prepoznali neiskorišteni potencijal esport publike i u svoje strategije implementirali dašak esporta i gaminga.

Ovaj cjelodnevni event sastavljen je od nekoliko zanimljivih panela i keynote predavanja koje će upotpuniti govornici iz kompanija kao što su G2 Esports, Deutsche Telekom, NSoft, Agency 404, Friendly Fire, Hall of Game i mnogi drugi.

Beyond Esports Conference 2024 će se održati na Sveučilištu Algebra, u utorak 4. lipnja s početkom od 9 h. Realizacija konferencije omogućena je uz potporu partnera i prijatelja projekta, a oni su Deutsche Telekom, Algebra, Sofascore, Maistra i Row Spirit.

Ulaznice su u prodaji i možete ih pronaći putem Entrio.hr ili putem linka koji se nalazi na službenoj web stranici konferencije. Detaljne informacije kao i raspored i popis svih govornika možete pronaći i na već spomenutoj web stranici, a i na društvenim mrežama organizatora.

Web stranica

Instagram

Linkedin

Facebook

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije