Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Betonski stup skoro prepolovili BMW-om, poginuo 27-godišnjak

prometna (1)
Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL
1/10
22.09.2012.
u 07:56

Vatrogascima je trebalo sat i pol da iz auta zvuku tijelo poginulog suvozača i lakše ozlijeđenog vozača. Zvonimir Marković navodno je i prije imao prometnu nesreću

Vatrogasci su sat i pol izvlačili mladiće iz snažnog BMW-a, odnosno iz onog što je od njega ostalo. Suvozač Zvonimir Marković (27) iz Jakšića bio je mrtav, a lakše ozlijeđeni vozač R. M. (20) iz Zagrađa prevezen je u bolnicu. Sve je počelo suludom jurnjavom na ulazu u Alilovce kod Požege u petak oko 23.35 sati. Mladi je vozač izgubio kontrolu nad autom te je sletio s kolnika. Auto je udario u betonski rubnik te je odletio, a onda se još jednom zarotirao. BMW je krovnom stranom udario u betonski stup javne rasvjete, koji se gotovo prepolovio i srušio. Zvonimir Marković učitelj je razredne nastave, a bio je zaposlen u Osnovnoj školi fra Kaje Ađića u Pleternici. Zbog bolesti, međutim, nije radio više od godinu dana.

– Nije on živio u Jakšiću, nego u jednom selu pokraj Pleternice.  Nije bio oženjen, a priča se da se baš nije slagao s obitelji – kazala je jedna Jakšićanka.

– Već je on imao jednu prometnu u kojoj je samo ozlijeđen  – dodala je druga.

Prema neslužbenim informacijama, automobil je bio vlasništvo oca 20-godišnjaka. Iako je nakon udaraca i prevrtanja automobil nalikovao na “zgužvanu limenku”,  vozač je nekim čudom zadobio samo lakše ozljede, no zadržan je u požeškoj bolnici na promatranju. Je li bio pod utjecajem alkohola, znat će se nakon analize krvi i urina. Protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava.

Komentara 11

YG
yggy27
08:08 22.09.2012.

klasika, više uopće u vijestima ne treba navoditi godine vozača i marku auta

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:31 22.09.2012.

. ..21.Rođendan(22.09.) uzima svoje žrtve. ..Hrvatsko"pravoSSuđe". ..

ZH
zhmeks
08:50 22.09.2012.

ružno je to reći jer je čovjek poginuo, ali činjenica je da je među vozčima bmw-a najviše bahatosti, obijesti i da su taj auto kupili da se pred svima pokažu kako su face

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije