Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Betonski blok pao s nadvožnjaka i ubio mladu obitelj

betonski blok
Foto: Screenshot Youtube
1/2
14.04.2015.
u 07:23

Blok je pao na kamionet koji je prolazio ispod nadvožnjaka

Tročlana obitelj poginula je nakon što je na njih u ponedjeljak pao betonski blok s nadvožnjaka u Bonney Lakeu, u američkoj saveznoj državi Washington, prenosi ABC.

Blok je pao na kamionet koji je prolazio ispod nadvožnjaka, a kada su radnici uspjeli doći do vozila, pronašli su tri žrtve – muškarca i ženu u dvadesetim godinama i njihova sinčića starog od 6 do 8 mjeseci, izvijestila je policija.

Nesreća se dogodila za vrijeme građevinskih radova na nadvožnjaku. Gradski glasnogovornik Woody Edvalson rekao je da je blok koji je otpao originalni dio nadvožnjaka, koji je izgrađen 1992. godine i ima sigurnosnu ocjenu 95,3 od 100.

 

>> Zrakoplov se srušio na poslovnu zgradu. Posada poginula?

>> Urušila se zgrada u Francuskoj! Dvoje poginulo, 9 ozlijeđeno

Komentara 10

VI
Vito
08:20 14.04.2015.

Zašto ne napišete pored onih velikih slova TRAGIČNA NESREĆA u Bonney Lakeu????????????? ___________- Ovako obmanjujete čitatelje koji, poput mene, misle da se to dogodilo u Hrvatskoj na jednom od gradilišta, jer se slično dogodilo prilikom gradnje autoputa od Karlovca premaa moru prije mnogo godina.

Avatar commentator
commentator
10:54 14.04.2015.

Htio sam napisati - ma da, to je kao ono gdje u juhama iz vrečica uslikaju neku prekrasnu bogatu juhu u tanjuru a kad se skuha prah iz vrečice dobije se nešto bezbojno, isto kao ono sa cijenama, napišu prvee brojke velike a ostale iza točke su male skoro nevidljive i uvijek su xx.9999 Tako i ovo prevaranti, žele klikove na prevaru, ali ja bi im ih dao i bez tih trikova, neka zarade, neka jedu i neka imaju za donesti crviće svojim ptićima u gnjezdu. Ovakve metode su loše samo za njih jer ih pretvaraju u lažljivce i lažu jedni drugima među sobom.

DU
Deleted user
15:50 14.04.2015.

mozda ga je gradila nasa poznata firma za farbanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije