Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadno dijete

Besraman otac! Pogledajte kako je iskoristio djevojčicu

Otac krađa
Foto: screenshot/youtube
1/2
13.07.2016.
u 12:04

Trgovina je objavila snimku kako bi pokušali pronaći oca i ženu koja je s njim došla u "kupnju".

Šokantna snimka sigurnosne kamere pokazuje kako besramni otac koristi svoju kćer kako bi omeo osoblje trgovine i ukrao mobitel, piše Mirror

Incident se dogodio u trgovini elektroničkim uređajima u engleskom Southendu. Trgovina je objavila snimku kako bi pokušali pronaći oca i ženu koja je s njim došla u "kupnju". 

Snimka pokazuje kako otac stavlja djevojčicu na pult. Potom crvenokosa žena dolazi do pulta u trenutku u kojem muškarac ljubi kćer u obraz. Muškarac koristi trenutak u kojem trgovkinja ide poslužiti ženu te se saginje iza djevojčice i krade mobitel. 

Snimka je objavljena na Facebooku, a komentatori su žestoko kritizirali besramnog oca. – Ne mogu vjerovati da je to jadno dijete moralo sudjelovati u nečemu ovakvom. To je tako tužno – napisao je jedan od komentatora. 

>>Oprez na godišnjem, lopovi samo čekaju da pustimo mozak na pašu

>>Ukrao automobil majci ispred nosa i odvezao se s bebom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije