Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pandemija Koronavirusa
Povratak na članak

Beroš: Za testiranje i liječenje covida HZZO dosad platio 2,1 milijarde kuna

U izvještajnom razdoblju zdravstveni sustav se prilagodio, smanjio covid odjele i povećao pružanje zdravstvene zaštite ostalim pacijentima i nastavljeno je intenzivno provođenje testiranja i nadzora zaraženih te cijepljenje, kazao je ministar.

Komentari 7

PV
prcko.vita
18:27 14.10.2021.

Kako sad ima novca, a kad je trebalo vratit dug veledrogerijama, onda nema, nego bolnice godinama bez kvalitetnih lijekova. Ovdje miriše ćorka.

VL
DU
Deleted user
12:35 14.10.2021.

zar nije u prvom valu kad je trebalo pobijediti koronu testiranje bilo ciljano, većinom stotinjak testova dnevno. onda ovo današnje, na 10 + ili 1000+ plus cca 5000-10000 testova je suprotno od toga. a ako je suprotno onda je cilj da se plati čim više, a ne poboljša dijagnostička učinkovitost. o manama i lažnim rezultatima ne treba trošiti riječi...

VL
AA
aabbcc
14:29 15.10.2021.

Zasto se Beroš nikada ne hvali postignutim rezultatima u borbi protiv pandemije ? Koliko para ? !!! da bi narodu prodavao price o izmisljenom 4-valu dok u Svedskoj nije bio ni drugi val a pandemija samo proslost i vise je niko ne spominje.

VL
AP
ante_pustinjak
18:14 14.10.2021.

3x sam se testirao zbog putovanja u inozemstvo i svaki put sam to platio iz vlastitog džepa! zašto to beroš uračunava u troškove države?!

VL
ID
Ideal
15:52 14.10.2021.

Kad ce se omogućit rad klubovima? Ovo do ponoci nema smisla... Nek novinari postave to pitanje na presici, bas me zanima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.