Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE NA PUNKTOVIMA
Povratak na članak

Beroš: Očekujemo da će obiteljski liječnici organizirati cijepljenje za starije u ambulantama

Obzirom na zimske uvjete s niskim temperaturama starijim građanima nužno je olakšati mogućnost cijepljenja, napisali su

Komentari 3

DU
Deleted user
18:02 26.11.2021.

Znaci, onkoloske, kardio, neurološke, pulmoloske, vaskularne i sve ostale najteze bolesti na cekanje,za njih ima vremena ,kad pandemija zavrsi,po svim najavama i kupljenim cjepivima i planovima o izgradnja mega kompleksa samo za izrade kovid cijepiva, znaci do kraja 24 sigurno,, a poslije samo najhitniji slucajevi ,najteze ignorirati a pocetne,staviti na cekanje.

VL
DU
Deleted user
07:44 28.11.2021.

Sve bi bilo ok,da su ljecnici obiteljske medicine za svoje pacijente napravili raspored cjepljenja do ovoga ne bi doslo,umjesto dezuranja po dvoranama to su trebali raditi u ambulanti,naruciti pacijente starije dobi na cjepljenje,i imali bi sve pod kontrolom svi koi se ne zele cjepiti nemaju sto traziti pomoc u svezi covida,raditi normalno za druga oboljenja a ostaviti na kraju radnog vrimena jedan dva sata za cjepljenje naruceni pacijenata da su ih dnevno cjepilo po dvadesetak svi bi bili do sad cjepljeni to je moje misljenje,zna se to je moj ljecnik i oni su trebali cjepit svoje pacijente kad vec brinete o zdravlju nego stariji i bolesni idu po punktovima stoje u redovima a moglo se to i na jednostavnije rijesit.lp.

VL
NN
novo nenormalni
18:00 26.11.2021.

što bi naši građani da nema Beroša i ekipe, hvala im

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.