Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obala u narančastom

Beroš o novoj koronakarti: Ostajemo najsigurnija destinacija na Mediteranu

Ministar Vili Beroš cijepi stanovnike Splita protiv koronavirusa
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
29.07.2021.
u 14:47

Hvala svima koji su odgovornim ponašanjem dali doprinos ovom trendu i učvrstili poziciju Hrvatske kao sigurne destinacije!", napisao je Beroš na Facebooku

Nakon što je Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (ECDC) koji bilježi 14-dnevnu incidenciju zaraze koronavirusom objavio novu koronakartu na kojoj je hrvatska obala i dalje narančasta, a ostatak države zelen, oglasio se ministar zdravstva Vili Beroš. 

"Na karti ECDC-a i dalje smo u narančastom, a prema dnevnom porastu novozaraženih ostajemo najsigurnija destinacija na Mediteranu. Hvala svima koji su odgovornim ponašanjem dali doprinos ovom trendu i učvrstili poziciju Hrvatske kao sigurne destinacije!", napisao je Beroš na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar jambo
jambo
01:01 30.07.2021.

Sve je to preblago, riskantno i na tankim nogama. Samo Stroge kazne antiwaxserima spasavaju sezonu i zdravlje nacije!

HR
hrza
06:10 30.07.2021.

Najsigurniji samo je izgleda premijer fasovao koronu.

IM
Imanasjoš...
00:08 30.07.2021.

lud tko vjeruje ovoj eskadrili .. EU bježite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije