Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAJSIGURNIJI NA MEDITERANU'

Beroš o novoj korona karti Hrvatske: Pobuđuje nam oprezni optimizam, ali i obvezu

Svi članovi Stožera skinuli maske, Capak o podacima iz Dubrave: ‘To je nedopustivo‘
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/2
05.08.2021.
u 15:57

Cijepimo se i poštujmo mjere na dobrobit naših građana i posjetitelja Hrvatske, poručio je

Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je u četvrtak kako nova korona karta Europskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) na kojoj je hrvatska obala i dalje u narančastom, a ostatak Hrvatske zelen, pobuđuje oprezni optimizam i obvezu.

"Nova ECDC karta pobuđuje oprezni optimizam, ali i obvezu. Hrvatska nastavlja biti najsigurnija destinacija na Mediteranu, no put do sigurne zone je lakši nego li zadržati taj status", napisao je ministar na twitteru.

Cijepimo se i poštujmo mjere na dobrobit naših građana i posjetitelja Hrvatske, poručio je.

VIDEO Nevrijeme pogodilo dijelove Hrvatske. U Slavoniji rušeni krovovi i oštećeni automobili

Ključne riječi

Komentara 10

SO
Sir Oliver
21:36 05.08.2021.

Korona propagandaaaaa!!!

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
23:52 05.08.2021.

Daj uzmi nešto protiv proljeva čovječe...iz dana u dan gnjavite ljude tim otrovom.

MK
mksdk
07:41 06.08.2021.

Učinkovitost cjepiva u Izraelu pala na 39%, što je znatan pad u odnosu na 64% od prije par tjedana. Slijedi im nova bocka. Vakseri, pozrdravite se sa svojim prirodnim imunitetom jer ga više nećete imati. Neutralizirajuća antitjela koja je stvorila vakcina su potisnula vaše nespecijalizirana antitjela, a sada kada pada broj tih neutralizirajućih antitjela iz cjepiva, dolazite u situaciju da vam ne-neutralizirajuća antitjela uzrokuju ADE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije