Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO IZ KAFIĆA

Beroš o incidentu u Zadru: Tužit ću one koji tvrde da nismo ostavili novac

Ministar Beroš cijepio građane na Zagrebačkom velesajmu
Marin Tironi/PIXSELL
13.06.2021.
u 21:13

"Nestavljanje maske i unutra je nešto što ja ne mogu podržavati i tu sam se dignuo i otišao'', rekao je

Ministar zdravstva Vili Beroš otkrio je danas na Twitteru da je napustio kafić u Zadru nakon što konobarica unatoč njegovoj zamolbi nije htjela staviti masku za lice.

Nakon tog događaja javili su se neki svjedoci koji tvrde da se Beroš derao na konobaricu te da joj je rekao da je bezobrazna, što je za Dnevnik Nove TV ministar demantirao.

"Očevici mogu tvrditi svakako. Reagirao sam jer su u kafići bili stranci koji su imali maske, doduše ispod nosa. I sam sam imao masku, i kada sam sjeo objesio sam je na košulju. Lijepo sam zamolio i mladu damu i njezinu kolegicu zbog drugih da stave masku. Rekao sam da nažalost to tako ne može biti. Nisam rekao da je bezobrazna, samo da to nije primjereno i da svojim primjerom moramo pokazati kako se odnosimo prema gostima", kazao je.

Tvrdi da joj je, prvi put kada je došla, pokazivao u smjeru turista koji su bili na uglu trga koji su, kako kaže Beroš, fotografirali. "Većina njih je imala masku. Pa rekoh - zbog drugih koji nam dolaze se moramo ponašati malo drugačije. Međutim, ne znam iz kojeg razloga ni ona ni kolegica nisu nosile maske", kazao je Beroš.

Ministar se zapitao što bi bilo da je njega netko vidio da sjedi u kafiću u kojem konobarice poslužuju bez maski. Kazao je i kako donesena mjera o nošenju zaštitnih maski vrijede i za otvorene prostore te da se može tolerirati koji put nošenje maske ispod nosa, ali da danas nije bilo posebno sparno.

"Sve je to za ljude. Ali ako sam lijepo zamolio kao ministar zdravstva koji se brine o epidemiji već godinu i pol dana... Ja sam cijepljen. Nestavljanje maske i unutra je nešto što ja ne mogu podržavati i tu sam se dignuo i otišao'', rekao je.

Demantira i da je ostao dužan dvije kune, kako su neki ispričali, odnosno da je ostavio samo 20 kuna za račun koji je iznosio 22.

"Ostavili smo 22 kune, potpuno jasno i otišli. Tko god tvrdi da nismo ostavili novac ću ga tužiti jer ja nisam sitnog pa je moja supruga izvadila dvije kune u komadu'', napomenuo je Beroš i dodao da je za njega priča gotova. ''Za mene je priča završena'', zaključio je Beroš.

 

Ključne riječi

Komentara 42

DL
dvanaest_legija
21:19 13.06.2021.

Ljudima je već dosta maltretiranja. Stožer treba osuditi i kazniti!

Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
21:16 13.06.2021.

Ali možeš podržavati kriminal u svojem ministarstvu, možeš podržavati da kojekakvi likovi poput Kojundžića dodjeljuju IT poslove cvjećarkama?!

Avatar horuk
horuk
07:43 14.06.2021.

Kada se opet zatvore kafici zbog sirenja pandemije onda ce opet ugostitelji cmizdriti za pomoc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije