Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE IMA UMJERENE TEGOBE

Beroš: Nitko od korisnika doma u Splitu nije na respiratoru

Vili Beroš
Foto: POOL
1/6
08.04.2020.
u 12:44

Štićenici Doma za stare i nemoćne osobe u Vukovarskoj ulici u Splitu prebačeni su u splitsku bolnicu nakonš što je potvrđena zaraza koronavirusom kod 10 korisnika tog doma.

Ministar zdravstva Vili Beroš na twitteru je u srijedu objavio da nitko od korisnika Doma za starije i nemoćne u Splitu nije na respiratoru. 

"Nitko od 49 evakuiranih korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Split iz Vukovarske ulice u ovom trenutku nije na respiratoru. 47 ih ima blaže tegobe, a dvoje ima umjerene tegobe", izvijestio je ministar Beroš.

Štićenici Doma za stare i nemoćne osobe u Vukovarskoj ulici u Splitu prebačeni su u splitsku bolnicu nakonš što je potvrđena zaraza koronavirusom kod 10 korisnika tog doma. 

Pogledajte i video: Na drive-in testiranje na koronavirus možete doći automobilom, taksijem, pa čak i pješke

Ključne riječi

Komentara 6

ZE
Zambija export-import
12:59 08.04.2020.

Evo, za sve inteligentne gripene, o tome kako je korona samo mala prehladica i da su restriktivne mjere bezvezne, gospodarstvo, propusnice, umrli s ili bez korone, imali tlak, standardna devijacija, Švedska, blablabla: zaraženi su SVI koji su bili na II katu doma za umirovljenike. SVI. U koliko, deset dana, zaraženi su svi, cijela mikropopulacija. Da ih je na katu bilo 500, bilo bi zaraženo njih 500. Kad se dogodilo da npr. cijeli razred ima gripu, ili cijela firma? Sad si fino zamislite bujanje gospodarstva i blagostanje u državi u kojoj je istovremeno zaražena trećina stanovništva, 90% doktora, 90% sestara, 30% birokracije, 50% radnika, 90% svih koji su u kontaktu s više ljudi. Gripeni.

Avatar donJozoDelaš
donJozoDelaš
13:16 08.04.2020.

Beroš je zakon.Ovim djedicama i Rankovoj majci neće biti ništa.Sve je to po šumama i gorama.

DU
Deleted user
13:08 08.04.2020.

Jedina pozitivna strana ove krize je ta da nam Zoka predsjednik ne iskace svako malo po novinama i pred kamerama.............Malo da odmorimo od predsjednika.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije