Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Beroš:
Povratak na članak

'Premijer se ponašao odgovorno, nema prepreka održavanju predizbornih aktivnosti'

DIP će u suradnji s HZJZ-om naći način kako da se svima omogući glasanje, tvrdi

Komentari 4

Avatar vratar1
vratar1
20:06 22.06.2020.

odgovorni građani smatraju da usprkos tome treba ići fino u samoizolaciju kako bi bio dosljedan svojoj vjerodostojnosti...znači prvo to, zatim nas poštediti govorancija, e a tek onda dalje redom... nema tu više ili, ali...referirali ste se na WHO cijelo vrijeme, nazivali ste se ekspertima, e pa brate mili, da skratim, dakle SA MO I ZO LA CI JA, a dva tjedna su ključna ...😂

VL
ST
Stipan
20:50 22.06.2020.

Nije se predrzavao odgovorno kad je išao u Zadar na turnir . Ipak treba biti primjer drugima. Corona je još prisutna. Nikog na turniru nisam vidio da nose maske. Katastrofa je to.

VL
Avatar morski
morski
20:50 22.06.2020.

Dosta panike !!!

VL
HR
hr76
17:02 23.06.2020.

Treba otkazat izbore. A sve koji su bili na Adria touru u izolaciju, bez iznimke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.