Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
124 pacijenta na bolničkom liječenju
Povratak na članak

U Hrvatskoj zabilježeno 179 novih slučajeva, jedna osoba je preminula

Do danas je ukupno testirano 2 231 458 osoba, od toga 3 929 u posljednja 24 sata

Komentari 6

Avatar mofo
mofo
12:12 22.07.2021.

Sve informacije ovog tipa, ukupan broj, bez jasnih brojeva koliki je postotak cijepljenih među njima, a isto tako i među hospitaliziranim osobama su neozbiljne i nebitne...

VL
JP
josip.pivar11
13:08 22.07.2021.

I pri nama je danas jedna žena preminula (u 71. godini), ali od raka, a nije bila zaražena Covidom... pa se to ne računa.

VL
ST
stefj
10:19 22.07.2021.

Treba ukinuti sve mjere i gotovo. Svako neka snosi odgovornost za sebe, da li se cijepio ili nije, ako se boji, nek se cijepi ili se sakrije u podrum, a ne da traži od svih ostalih da odu u podrum... Također, opet imamo diskriminaciju, opet se vidi koliko su javne strukture povlaštene. Imate obavezu poslodavca da mu je 70% zaposlenih cijepljeno, a istovremeno svi javni djelatnici primaju novce iz proračuna bez ikakvog uvjeta... Pa jedno ministarstvo zdravstva ima jedva 30% cijepljenih...

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
10:09 22.07.2021.

Za sve cijepljene, Countdown je započeo. Imate još najviše tri godine. Ugrušci koji se sad stvaraju u vama su trenutno toliko maleni ali i raštrkani po vašoj kapilarnoj mreži. Dakle, neće se pojaviti ni na jednom skeniranju, jednostavno su premalii i previše raspršeni. Posljedice će tek doći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.